2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044294 بازدید | 684375 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی عدالتیه خداست چطوریاست من باید اینهمه زجر بکشم ۱۸بار انتقال بدم برا من نخواد بعد به یکی با اولین ...

اینجوری نگو

هر کی امیدوارتره به خدا 

خدا بیشتر بهش نگاه میکنه

خدا با ما سر جنگ نداره. قصد و غرض زجر دادن مارو نداره

شاید حکمتش این باشه که اگه الان بچه دار شیم بچه مون مشکل دار شه

شاید ناقص باشه شاید در اینده مایه ی عذاب مون شه

ما از حکمت خدا بی اطلاعیم عزیزم

@گیسوگلابتونم     سلام عزیزم میخواستم از بخش ای وی اف میلاد برام بگی دکتر نقشینه هم بهش ...

سلام  خلوته من یبار پانکچر ودوبار انتقال داشتم هردفعه دوسه نفر پانکچر وانتقال توبخش بودن.بنظر من برخورد ورسیدگیشون ازمرکز مشتاق خیلی بهتر بود من اونجا ببار پانکچر کردم.ولی خوب اینجا خیلی وقت نیس راه افتاده نمیتونم‌بهت توصیه کنم.خودمم مشکل از اسپرمه هنوز نتیجه نگرفتم.جنین شناسی که باهاش صحبت کردم دکتر یوسفی بودخودش که میگفت هیچ جای ایران تجهیزات بهتر ازما ندارن میگن امکانات ودستگاهاش جدیده.همه جا همینو میگن هیچکی نمیشه ماست من ترشه  .توپروندم هم جنین شناس اسم زهرا بزویی واکرم حسینی نوشته بود.یکی میگفت جنین شناسای بهشتی ومیلاد یکین ولی خوب مرکز مشتاق دکتر نصر خیلی معروفه.ولی برای من فعلا اینجابهتربوده نمیدونم بخاطر داروهایی بوده که دکترم داد یا مرکز نمیدونم

یا رب العالمین
فقط تهوعت اذیتت نکنه.بهتر شده تهوعت؟منم شدم مثل تو میگفتی بی علائمی نگران بودی من کلا هیچ علائمی ندا ...

الان باز دو روزه تهوع ندارم منم هیچ علایمی ندارم زنگ زدم دکتر گفتم زودتر بیام نگرانم گفت نه همون یکشنبه بیا علایم دائمی نیست کم و زیاد میشه الانم دیگه وقتشه کم کم علایمت از بین بره مگه اینکه بدشانس باشی ادامه دارشه.امیدوارم کرد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام بچه ها

من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم

انشاالله قسمت همه منتظرا برای همتون دعا کردم❤💚

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خواهش می کنم عزیزم من ال ارژنین رو همون ماهی که می خواستم انتقال بدم خوردم قبل انتقال هم قطع کردم رو ...

چند روز قبل انتقال ال آرژنین قطع کردی؟؟؟

حتما میگم چسب جنین بزنه و اینکه پیروکسیکام فقط یدونه خوردی قبل انتقال و دیگه نخوردی؟؟؟ 

خب استرس انتقال تموم شد  حالا استرس بارداری  من از سه روز قبل از آزمایش تا روز ازمایش ته ...

به استرسای بارداری خوش اومدی اصلا سخت نگیر هورمونا هی بالا پایین میشن من خودم یه روز بیحال میفتم یه روز خوبم یه روز تهوع انقد شدیده دمیترون میخورم یه روز انگار نه انگار

بدنت داره خودشو با هورمونا تنظیم میکنه بهش گیر نده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
الان باز دو روزه تهوع ندارم منم هیچ علایمی ندارم زنگ زدم دکتر گفتم زودتر بیام نگرانم گفت نه همون یکش ...

ا.اینطوری گفت.خوبه پس.من که باید تا پنجشنبه هفته دیگه صبر کنم 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........