2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043962 بازدید | 684352 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امید میرم، کیفیت جنین ها هم همشون گرید a بودن ، هر بار دو تا جنین گرید a بلاست انتقال دادن، برای ...

عزیزم انشالله که خدا کمکتون کنه...درخواست دوستی میدم بهتون قبول کنید چندتا سوال دارم ازتون البته اگر ممکنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
به سلامتی عزیزم .چرا اینقدر دیر تاریخ آزمایشت رو گذاشته  چرا گلم به نظرم ممکنه خطا بزنه بزار ی ...

سلامت باشی عزیزم

انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه دوست گلم  نمی دونم شاید بخاطر آمپول hcg باشه، یکی از دوستان دیگه هم چهار نوبت آمپول hcg (هر سه روز نصف آمپولو باید تزریق کنیم)داره، به اونم گفتن 20 روز بعد از انتقال آزمایش بده. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلامت باشی عزیزم انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه دوست گلم    نمی دونم شاید بخ ...

مرسی از دعات عزیزم 😘

آره احتمالا به خاطر هاش سی جی بوده .انشالله که خیره🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
۱۲ تا تخمک اره دکتر موسی پوره حالا ب من گفتن بیا انتقالم بدیم تازه

اگه هایپر شده باشی انتقال نمیدن. به منم نگفتن انتقال میدن یا نه گفتن سه روز بعد که اومد برا کارت جنین مشخص میشه. اون روز که رفتی حتما بگو سونو کنن وضعیت رحم رو ببینن. هایپر باشی انتقال نمیدن نگران نباش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، من قبلا دکتر این قرصو برای تنظیم پریود بهم داده بود چون پلی کیستیکم و پریودم نامنظمه، از ...

سلام مهربونممم..من بهم گفت ی پولیپ ۷میلی داری و اینکه چون لکه بینی داشتم بهم داد..پریودیم منظمه...میترسم ماه دیگه بخام برم برا انتقال جنین پریودیم بهم بریزه🙆🙆🙆🙆🙁🙁🙁

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ترجمه اون جمله رو که برات جواب دادم نگاه کردم تو نت که نوشته بقیه مدارک پیوست داده میشه که زیاد سر د ...

عزیزم اگر کم خونی داشته باشید باید درمصرف انوکسا واسترس دکترتون دقت کنه،البته اگر هم نداشته باشین استفاده آسپرین بعد یک ماه احتمال هست که کبودی روی ساق پا وبازو ها خود بخود بدون ضربه ایجادبشه.حتما به دکترت بگو.اگر نیاز باشه برات ازمایش جدید بنویسه،مشکل پلاکت خون ندارید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810