2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از يك ماه قبل انتقال ال ارژنين ، ال كارنتين و فرتيل سي ام  يك ساعت قبل انتقال قرص پيروكسيكام ١ ...

سیلویاجان اگه دکترایناروبرام ننوشت میتونم خودم مصرف کنم بدون تجویزدکتراینارومیده دا روخانه؟ 

سرخودخوردنشون ضرر نداره؟

سلام خانما من امروز پلنکچر شدم تو کل دوره سیکل پانکچرم ک سونو میشدم میگفت اندومتر یک خطی نازک حالا ا ...

مطمئنی نازکه شاید آندومترت خدب شده باشه

من جات بودم میرفتم یه سونو بیرون انجام میدادم پیش یه دکتر خوب از آندومترم مطمئن میشدم اگه خوب بود به دکترم اعتماد میکردم اگرم نه که قطعا جلوش وایمیسادم 

چون شک به دلت افتاده میگما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مطمئنی نازکه شاید آندومترت خدب شده باشه من جات بودم میرفتم یه سونو بیرون انجام میدادم پیش یه دکت ...

اخرین سونوم ک روز دوشنبه بود گف  نازک حالا هم بهم پروژسترون داده روزی دوتا تا یکشنبه تاثیرمیزاره یا ن 

اخرین سونوم ک روز دوشنبه بود گف  نازک حالا هم بهم پروژسترون داده روزی دوتا تا یکشنبه تاثیرمیزار ...

انشالله خیره عزیزم اره حتما تاثیر میذاره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من امروز پانکچر شدم زیر شکمم خیلی درد میکنه تا تکون میخورم انگار داره پاره میشه 

زیاد خم و راست نشو و وسیله سنگین بلند نکن، شاید هایپر شدی، تا می تونی سفیده تخم مرغ و دوغ خوش نمک و غذاهای پروتیئن دار دیگه مثل مرغ کبابی بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست