2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044111 بازدید | 684359 پست

سلام نیلدا جونم.جواب ازمایشات آنتی بادی ها اومد خداروشکر خوندم همه منفی بود.باتو جه به ویتانین ها که تو این دوماه گفتین تهیه کردم ومصرف کردم ازمایشاتم به لطف خداخیلی بهتر شده.امیدوارم بتونم مرخصی بگیرم برم دنبال کارهام.چون دکترم میگفت هروقت جواب خوب بودبیا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

خانوما مهربون، مامانای گل، مامانای چشم به راه💙

بعداز کلی دوادرمون و طی کردن این راه طولانیو شکستهای مکرر، خدا بهم رحم کردو تو پنجمین انتقال با دیدن جواب ازمایش ذوق مرگم کرد... 

امروز در حالی که سودای سونوی یکشنبه ی اینده تو سرم بود؛ در کمال ناباوری دیدم شورتم خیس از خون شده😭

آه که به قلب و روحم خنجر زدن...

با گریه ی شدید و حال خراب؛ زنگ زدم مرکز... گفتن شیافمو بیشتر کنمو 4تا دوفاستون بخورم و نگران نباشم😭

چطور میتونم نگران نباشم وقتی میبینم این خونه که ازم میره نه لک و لکه بینی😭

از همه ی خانومای خوش قلب و مامانای مهربون و خانومای دلشکسته؛ عاجزانه میخام به حق این لحظات عزیز نزدیک اذان برام دعا کنید😭 که این فقط یه کابوس باشه و این خونریزی پایان دوهفته دلخوشی و شادی من و همسرم نباشه💙

فقط یه صلوات تو دلتون واسه آرامشم بفرستید تا خدا ازم نگیرتش💙

شرمنده ناراحتتون کردم دست خودم نیست

خیلی حالم خرابه خیییلی...

دعام کنید...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما مهربون، مامانای گل، مامانای چشم به راه💙 بعداز کلی دوادرمون و طی کردن این راه طولانیو شکستها ...

پونه جون فقط استراحت کن.بسپاربه خودش هرچی صلاح باشه همون برات رقم میخوره عزیزم  برات دعا میکنم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانوما مهربون، مامانای گل، مامانای چشم به راه💙 بعداز کلی دوادرمون و طی کردن این راه طولانیو شکستها ...

پونه جون من تو ٦ هفته طوري خونريزي كردم كه وحشت كرده بودم مثل معذرت ميخوام ادرار ازم خون ميرفت اما وقتي رفتم سونو خداروشكر همه چي خوب بود فقط و فقط استراحت كن زير پاهات متكا بذار پاهات بياد بالا و شياف و امپولتو سر ساعت استفاده كن بجز دستشويي هم از جات بلند نشو. ميدونم ادم ميترسه اما توكل كن به خدا بسپار به خودش.

خداياشكرت....❤️ 
معمولا مشکل اسپرم و به خصوص مشکل حرکت اسپرم از گرمای بیش از حد هست که بیضه درگیرش میشه و اسپرم های س ...

عزیزم شما انجام دادین؟

نتیجه گرفتین؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

عزیز دلم

عزیزم

دورت بگردم

به حق جواد امام رضا انشالله هیچی نیست

برات دعا میکنم

منکه توسل ککردم به امام رضا

حتما برات دعا میکنم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم اکثرااینجااین مشکلوداشتن وبچه هاشونم سالمه سالم حتماهماتوم دارین،نگران نباش خواهرجان،انشاالله نی نی جاش خوبه،استراحتتوبیشترکن حرف دکترم گوش کن حالایاشیاف یاامپولواحتمالازیادمیکنه اسپیرین وانوکساداری شایدفعلاقط کنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

همین الان اذان میگه برات ایت الکرسی میخونم انشاالله سلامت به دنیا میاری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بسلامتی عزیزم علائم داری؟منم روز یازدهم

سلامت باشی گلم، کمردرد دارم، با دو سه روزی یه کم لکه بینی داشتم، بی بی چک نزدی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شمیم جون من تخمک اهدایی گرفتم، دو بار دردسر گرفتن دونر رو داشتم، ایندفعه دیگه خیلی سختم بود، ۳ بار ق ...

عزیزم سرم ای وی ای جیم داشتی؟؟منم همین مشکلودارم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام مهربونممم..من بهم گفت ی پولیپ ۷میلی داری و اینکه چون لکه بینی داشتم بهم داد..پریودیم منظمه...می ...

انشاءالله که بهم نمی ریزه عزیزم و به سلامتی میری انتقال میدی و صاحب یه نی نی سالم و ناز میشی  

سلامت باشی گلم، کمردرد دارم، با دو سه روزی یه کم لکه بینی داشتم، بی بی چک نزدی؟

منم کمر درد و پهلو درد دارم نه جرات ندارم میحوام مستقیم برم ازمایش بی بی چک زدی ؟من لکه بینی ندارم انتقال قبلی روز دوازدهم داشتم 

شمیم جون من تخمک اهدایی گرفتم، دو بار دردسر گرفتن دونر رو داشتم، ایندفعه دیگه خیلی سختم بود، ۳ بار ق ...

الهی عزیزم واقعا خیلی سخته،،ایشالله خدا کمکت کنه حاجتروا بشی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پونه جون من تو ٦ هفته طوري خونريزي كردم كه وحشت كرده بودم مثل معذرت ميخوام ادرار ازم خون ميرفت اما و ...

قربونت برم که تو مواقع استرس همیشه هستی که اروم کنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم کمر درد و پهلو درد دارم نه جرات ندارم میحوام مستقیم برم ازمایش بی بی چک زدی ؟من لکه بینی ندارم ا ...

انشاءالله خوش خبر بیای عزیزم، منم چون تا امروز آمپول hcg می زدم و ممکنه مثبت کاذب نشون بده هنوز بی بی چک نزدم.