2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگیییی خوبین بچه هااا ❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗 من ماه دیگع میخام برم یزد دوباره برا انتقال جنین فریز ...

سلام عزیزم، من قبلا دکتر این قرصو برای تنظیم پریود بهم داده بود چون پلی کیستیکم و پریودم نامنظمه، از روز 14 تا 25 سیکل گفت شبی دوتا بخور ولی عوارض نداشتم، فقط یادمه تا20 سیکل خوردم بعدش دچار لکه بینی شدم ولش کردم پریود شدم، ولی یادمه بعضی خانما می گفتن ما با این قرص پریودمون منظم میشه، دکتر برای چی بهت داده این قرصو؟ فکر نمی کنم عوارض بدی داشته باشه، نگران نباش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۱۲ تا تخمک اره دکتر موسی پوره حالا ب من گفتن بیا انتقالم بدیم تازه

تا چند روز دیگه حالت بهتر میشه .تا جایی که امکان داره فرش انتقال نده مگر اینکه جنین‌ها قابلیت فریز نداشته باشن 

من خودمم دو تا انتقال فرش داشتم که هر دو منفی شد . تازه آزمایشات انعقادی رو انجام دادم که متوجه شدم مشکل دارم .نمیدونم دلیل منفی شدنام این بود یا نه 

انتقال اولته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

[QUOTE=196258168]تا چند روز دیگه حالت بهتر میشه .تا جایی که امکان داره فرش انتقال نده مگر اینکه جنین‌ها قابلیت فریز ن

ن ۳ بار انتقال منفی داشتم این بار ۴ هست البته اون ۳ تا هم فریز بودن ولی نشده منم مشکل ایمنی داشتم

سلام گلم.بهتون تبریک میگم .ان شاالله دوران بارداری  خوب وراحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سال ...

سلام عزیزم ،،ممنونم،،دستت درد نکنه ممنونم از دعات گلم،،ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مبارکت باشه عزیزم .انشالله که به سلامتی بغلش کنی 

سلامت باشی عزیزم،،ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
[QUOTE=196258168]تا چند روز دیگه حالت بهتر میشه .تا جایی که امکان داره فرش انتقال نده مگر اینکه جنین ...

کلا شانس انتقال فریز بیشتره .الان بدنت پر از هورمون 

مشکل انعقادی نداشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلامت باشی عزیزم،،ایشالله

شمیم جان کلا چند تا جنین داشتی برای دو مرحله ای ؟

منظورم اینه چند تا ۳ روزه و چند تا رو گذاشتی که بلاست بشه ؟

الله و اكبر ٤ هفته خود ساك اندازه عدسه خواهر من😂بايد ساك بزرگتر بشه جنينم تشكيل بشه الان خيلي زوده ...

اره والا خودمم تعجب کردم حای بهشونم گفتم ولی گفتن باید معلوم بشه ببینیم ساک تشکیل شده یانه😇😇🤣

چرا میگم دارم دیگه عدد اپکام ۷ بود س بار لنفوسیت کردم

این مشکل ایمنی محسوب میشه .من منظورم انعقاد خون که مثلا نیاز به آنوکسا و یا آسپرین داشته باشی 

آزمایشاتی مثل1 mthfr .paiویا protein cو protein s