2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044294 بازدید | 684375 پست
ممنون عزیزان کنار اسمتون یه اسم شهید هم مینویسم و ثوابشو به نیت حاجت رواییتون تقدیم به اون شهید میک ...

میشه اسم شهیدی که برام نوشتی هم بگی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم منم تو پروسه انتقالم امروز هفتم پریودی هس ان شاالله یکشنبه می رم سونو که روز انتقال ...

ان شاالله با موفقیت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم من انتقال دوم و بچه دومم هس. خدا رو شکر انتقال اولم نتیجش یه پسر سه ساله هس 

اای جااانم. خدا حفظش کنه برات. دست راستتون رو سر ما  

خانماقبل ازانتقال چه مکمل‌هایی مصرف کردین که خوب بوده و نتیجه گرفتین ؟ میشه به منم بگید ممنون میشم

از يك ماه قبل انتقال ال ارژنين ، ال كارنتين و فرتيل سي ام 

يك ساعت قبل انتقال قرص پيروكسيكام ١٠ 

امپول gcsf هم بگو دكتر براتون تجويز كنه 

عزیزم پرونده من تو ابن سینا هستش خواستم برم مطب بدون پرونده ویزیت میکنه؟ 

اگه سوابق مهمي تو پرونده ات داري برو از بايگاني تو -٢ بگير و گرنه اصلا مطب ميري نبايد بگي ابن سينا ميرفتي چون دكتر مريضاي ابن سينا را قبول نمي كنه 

ممنون عزیزم ک جواب دادی. من اون موقع ک استفاده می کردم فقط اخرا یکم اذیت شدم احساس میکردم خیلی واژنم ...

قربونت عزیزم، بله امکانش هست، چون منم بارداری قبلیم همین شیافو واژینال میزاشتم و درگیر عفونت شدم، ولی ممکنه بخاطر انتقال هم باشه، چون خودم درست بعد از انتقال و قبل از اینکه شیاف رو شروع کنم دچار خارش شدید شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
             میشه اسم شهیدی که برام نوشتی هم بگی؟

اسمی ننوشتم هر روز اسم هر شهیدی به دلم بیفته همونو کنار اسمتون مینویسم

اونموقع خبرتون میدم😍😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام خوبید،،بچها من امروز اومدم جواب ازمایش بتام رو اوردم بیمارستان،،سونوی ساک هم گرفتن گفت ساک تشکیل شده ولی جنین دیده نشدگفت یه هفته دیگه بیا واسه رویت جنین،حالا خیلی میترسم چرا جنین دیده نشده،،امروز ۴هفته وسه روزم بوده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت عزیزم، بله امکانش هست، چون منم بارداری قبلیم همین شیافو واژینال میزاشتم و درگیر عفونت شدم، ول ...