2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
نوشتم گلم هنوز۱۱ نفر جا دارم خدا دامنشو سبز کنه

عزیزم منم‌میخوام

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید جواب ازمایش شوهرمو میشه یه نگاه بندازین؟

سلام عزیزم من خیلی حرفه ای سر در نمیارم ولی تا جایی که میدونم انگاری شکر خدا همه چیزش خوبه تعدادش خیلی خوبه بقیه چیزاشم نرماله حالا باز انشالله بچه ها جوابتو بدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بانو خوبی چکار کردین شما دوباره الان رفتین دنبال پانکچر؟؟؟من امروز دومین پریود بعداز انتقالم بو ...

سلام گلم. بله من تا چند روز دیگه امپولای پانکچر رو شروع میکنم انشالله. والا هر کسی یه جوره عزیزم زینبی جون میگه اصلا خیلی از این چیزا لازم نیست و بدونه تجویز نخوریم اما من این بارم باز کلی هزینه کردم گفتم خیالم راحت باشه. من خودم پودر اینوفولیک روزی دو تا. کیوتن روزی دوتا. ویتامین ای. دی. سی. سلنیوم. امگا۳. ماکاویت اف روزی دوتا. ال آرژنین روزی دوتا. ملاتونین. پردنیزولون. فولیک اسید.

همسرم ویتامین ای. دی. سی. سلنیوم. ال کارنتین. ال آرژنین. اسپریژن روزی دوتا. کیوتن روزی دوتا. فولیک اسید.

عزیزم این داروهایی که گفتم رو ۸۰ درصدش به تجویز دکترم هست شاید چندتاشو همنجوری گرفته باشم. 

معجون که تمام مغزیجات رو آسیاب میکنم با عسل قاطی میکنم روزانه میخوره. مغزیجات رو خالی روزانه. موز سعی میکنیم هر روز. عسل خالی تا حدودی میخوره هر روز. خنک نگه داشتن بیضه و پیاده روی هر روز نیم ساعت هر دومون. راستی خودمم با روغن سیاهدونه زیر شکمم رو هر شب ماساژ میدم که بچه ها میگن موقعه پریود انجام ندید. سبزیجات خیلی میخوریم. گرمی زیاد سردی کممم. اینا چیزایی بود که ما انجام میدیم ببخش زیاد شد انشالله به دردت بخوره

ممنونم...داروها که گفتی گرونن؟

خواهش میکنم عزیزم. والا نمیدونم دقیق فکر کنم حدود ۲۵۰۰ بشه من چون چنوبار خرید کردم و یه چیزای دیگه هم بود دقیقش رو نمیدونم توی گوگل از داروخانه آنلاین قیمتا رو در بیار جمع ببیند ببین چقد میشه دقیقش. 

ممنون عزیزم انشاءالله  هیسترو چسب و خراش و..همشون و تا حالا انجام دادم ولی نشد همسرم آزو هستن ...

انشالله که میشه اگه خدا بخواد میشه توکل به خدا انشالله که با این انتقال مامان میشی. دکترتون کی بوده ابن سینا 

انشالله که میشه اگه خدا بخواد میشه توکل به خدا انشالله که با این انتقال مامان میشی. دکترتون کی بوده ...

انشاءالله امیدبه خدا

دیگه اونجا تیمی کار میکنن تقریبا با همشون ویزیت شدم 

😍😍خدایا شکرت
ممنون عزیزان هر روز به نیت یک نفرتون میخونم انشاالله بحق امام رضا سال دیکه تولدش همگی بچه هاتون در ...

عزیزم منم خیلی دعا کن لطفا

چند ساله که منتظرم😭😭😭

لطفا برای حاجت دلم یک صلوات میفرستید