2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684388 پست
عزیزم منم خیلی دعا کن لطفا چند ساله که منتظرم😭😭😭

چشم حتما اگه قابل باشم

اسمتو یادداشت کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشاءالله امیدبه خدا دیگه اونجا تیمی کار میکنن تقریبا با همشون ویزیت شدم 

برو مطب انصاری پور عزیزم بیشتر برات وقت میذاره و همون ابن سینا هم برات انتقال میده. بدیش همینه 

انشالله خبر مادرشدنتو بدی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو مطب انصاری پور عزیزم بیشتر برات وقت میذاره و همون ابن سینا هم برات انتقال میده. بدیش همینه  ...

واااای ممنونم ازت عزیزم راست میگی به نظرم اینجوری بهتره خدا خیرت بده حتما آدرسشا پیدامیکنم و میرم مطب

😍😍خدایا شکرت
عزیزم به اوضاع وخیم و غیر وخیم نیست، همه چی رو بسپار به خدا

سلام زینبی جون دکتر برام النوا داده وروز ششمم یه امپول منوتروپین ۷۵ بزنم حالا این امپول دومی برایه چیه؟ بعدش روش نوشته پودر ولی تو شیشه پودر نیست حالت سفت شدن داره مثله یه قرص به نظرت خراب نشده کمی نگرانم تاثیر نکنه

برو مطب انصاری پور عزیزم بیشتر برات وقت میذاره و همون ابن سینا هم برات انتقال میده. بدیش همینه  ...

عزیزم پرونده من تو ابن سینا هستش خواستم برم مطب بدون پرونده ویزیت میکنه؟ 

😍😍خدایا شکرت
یخ درمانی چیه؟

معمولا مشکل اسپرم و به خصوص مشکل حرکت اسپرم از گرمای بیش از حد هست که بیضه درگیرش میشه و اسپرم های سالم رو تحت تاثیر قرار میده 

و معمولا میگن گذاشتن یخ به صورت تکه های کوچک تو مشما فریزر روی بیضه ها هر شب نیم ساعت به مدت سه ماه باعث درمان حرکت اسپرم میشه

عزیزم پرونده من تو ابن سینا هستش خواستم برم مطب بدون پرونده ویزیت میکنه؟ 

همه مدارک پروندت رو برو بایگانی طبقه منفی سه فکر کنم کپی بگیر با خودت ببر. البته فکر کنم بتونه بزنه توی سیستم بیاد. اینجا سیلویا جون میرفت مطب انشالله ببینه پیامتو جواب بده. زنگ بزن از منشیش بپرس که اگه میتونه توی مطب دسترسی به پروندت داشته باشه دیگه وقتت واسه رفتن به ابن سینا نره

سلام زینبی جون دکتر برام النوا داده وروز ششمم یه امپول منوتروپین ۷۵ بزنم حالا این امپول دومی برایه چ ...

سلام ببخش من جواب میدم عزیزم مال منم همونجوری عینه قرص بود مشکلی نیست سالمه. اونم برای رشد فولیکول میدن. 

همه مدارک پروندت رو برو بایگانی طبقه منفی سه فکر کنم کپی بگیر با خودت ببر. البته فکر کنم بتونه بزنه ...

خیلی کمکم کردی عزیزم بینهایت ازت ممنونم😘😘

😍😍خدایا شکرت

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

این اعمال میگن خیلی حاجت میده ایشالله که همتون حاجت روا بشین به زودی زود

التماس دعا انجام دادین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
فداتشم دعا کن بارداریم بخیر بگذره😍❤

ان شاالله به خیر و راحتی بگذره و اخر سر صحیح و سلامت و ب شادی ب بغل شون کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من شیاف پروژسترون رو واژینال میزارم، بعضی وقتا خارش دارم و ترشحات زرد، دکتر گفت طبیعیه بخاطر شیاف هس ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی. من اون موقع ک استفاده می کردم فقط اخرا یکم اذیت شدم احساس میکردم خیلی واژنم خشک شده. بعد یکی دو ماه بهم گفتن عفونت گرفتم. میخواستم بدونم احتمال داره از شیاف ها باشه؟یا خود انتقال؟  اخه کار خاص دیگه ای انجام نداده بودم که فک کنم ناشی از اونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱