2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
سلام عزیزم شما چون تقریبا ماهت مثل منه میخواستم بدونم اصلا شکمت هیچ تغییری کرده ؟من هیچ تغییری نکرده ...

نداجون سلام.عزیزم زوده برای تغییر سایز شکم.منم شکمم تغییری نکرده.مثل هفته های قبل با انوکسا به لکه بینی میوفتم  اما ریلکس تر شدم.منم تهوع ام قطع شده.البته مثلا کوکو سبزی اون روز خوردم گلاب به روت لقمه اول داشتم میرفتم که بالابیارم قورت دادم دیگه نخوردم.ویارم ندارم  نگران نباش تهوع میگن رفته رفته خوب میشه.وقت غربالگری اولو گرفتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مرسی عزیزدلم فدات ممنون از راهنمایی که همیشه داشتی😘😘😘😘

سپيده جان مبارکت باشه عززززيزم مامان شدي، انشالله بارداري راحتي داشته باشي.

من چون خودم خيلي سختي کشيدم توي اوايل بارداري، وقتي ميشنوم خانمي باردار شده، فقط از خدا ميخوام که بارداري راحتي داشته باشه.😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

مبارک باشه عزیزم

انشالله کوچولوهاتم خیلی زود صحیح و سالم مرخص میکنی و میبری خونه🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دوستان.از همتون خواهش میکنم هرکدومتون هر راهنمایی یا اطلاعاتی داره راجع به موضوعی که میخوام بگم رو اینجا بهم بگه...من قبلا عضو نی نی سایت بودم اما زیاد بلد نبودم باش کار کنم....مشکل اصلی من وهمسرم اینه که همسرم مشکل مورفولوژی که یک هستش ودی اف ای بالا که از ۵۰ به ۲۸رسیده ولی هنوز موفق به بارداری به طور طبیعی نشدم...دکتر مظلوم فرد پیشنهاد ای وی اف رو دادن اما واقعا ازلحاظ مالی در مضیقه هستیم و راه ما تا تهران ۱۲ساعت هستش....اگر کسی بوده که مشکل همسر من رو داشته و داروی خاصی مصرف کرده وموفق شده به طور طبیعی باردار بشه بهم بگه...من حتی اگه ای وی اف هم بکنم با دی اف ای بالا با شکست مواجه میشم...دوستان راهکار بدین

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

چقدر این دکتر علیرضایی دستش خوبه به خدا.عزیزدلم مامان شدنت مبارک باشه.انشالله9ماه دیگه نی نی قشنگتو صحیح و سالم بغل میکنی و به ما خبر زایمانتو میدی   

خیلی هم عالیه، توکل به خدا  فقط زیاد دولا راست نشو گلم

زینب جان سلام.خوبی عزیزم.میگم من کماکان با این انوکسا درگیرم.3روز میزنم میوفتم لکه بینی.دکترم گفت بزن لکه بینی شدی48ساعت قطع کن دوباره بزن.میگه آسپرینتم همینطور من سرخود آسپرینو کلا قطع کردم.چون با آسپرین از لکه میگذره میشه خون رقیق قهوه ای.میترسم.تازه هم هفته11ام.بهشم میگم میگه راهی نداره فعلا باید همینکارو بکنی