2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست
سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 ولی علت منفی شدن این نیست ولی بهتره بین دوز های پروژسترون فاصله باش ...

ممنونم ازت زینبی جون...انشالله قراره برم دوباره انتقال بدم دوتا جنین بیشتر ندارم...میشه لطفا راهنمایی کنی چه مکمل و تقویتی بخورم که شانس مثبت شدنم بیشتر شه؟دوماه فرصت دارم تقریبا...ممنونم ازت که وقت میزاری و ما تازه واردارو راهنمایی میکنی خدا صد برابرشو بهت بده عزیزم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بتای من بار اول تو ۴۸ساعت سه برابر شد ولی الان تو ۴۸ساعت از۶۰۰ شده۱۱۰۰ یعنی چی شده؟! دوتا ...

عریزم رشد بتات خوبه. باید در ۴۸ ساعت حدود ۶۰ درصد بیشتر بشه که برای شما بیشتر از این هم رشد کرده 

بعد هم اینکه هر چقدر بتا بیشتر می شه رشدش کندتر می شه. یعنی تو عددهای پایینتر بیشتر بالا می ره

بچه ها بتای من بار اول تو ۴۸ساعت سه برابر شد ولی الان تو ۴۸ساعت از۶۰۰ شده۱۱۰۰ یعنی چی شده؟! دوتا ...

همه چی عالیه دیگه بتا نده تا سونو ساک انگولک نکن دیگه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عریزم رشد بتات خوبه. باید در ۴۸ ساعت حدود ۶۰ درصد بیشتر بشه که برای شما بیشتر از این هم رشد کرده&nbs ...

واقعا

من بخاطر دردی که دارم و لکه بینیم میگم نکنه داره سقط میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
همه چی عالیه دیگه بتا نده تا سونو ساک انگولک نکن دیگه

میترسم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم 
خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده امیدم بیشتر میشد ذوق میکردم میگفتم منم میشم حالا نوشتم که منم بشم امید یه منتظر دیگه
از فروردین ۹۷ دکتر رفتم و تا شهریور هرماه دکترم لتروزول و hmg میداد و منفی میشدم تا اینکه ماه اخر کیست شد
هربارم میگفتم ازمایش اسپرم میگفت لازم نیست تا اینکه دی ماه رفتیم واسه ازمایش اسپرم
تحرک صفر مورفو صفر تعداد ۲۰میلیون اصلا یه شوک بد
زنگ زدم با دکتر طرازی وقت گرفتم و ویزیت شدم از سال ۹۸ شروع کردم به داروهای پانکچر و ۲۵تا تخمک ۲۰تا جنین که ۳بار منفی شدم
پیش زرنانی ویزیت شدم (متخصص ایمونولوژی) که بهم توصیه نامه داد برای مصرف داروهام 
تصمیم گرفتم ۳تا جنین اخرم رو دیگه با طرازی انتقال ندم حس کردم دستش خوب نیست برام 
جنینامو بردم مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم و رفتم تو سیکل 
داروهامو شروع کردم درکنارش از روز ۷ سیکل تا شب قبل انتقال قرص کمر بستم 
شکمم سیاهدونه
غذام همه چی خوردم بیشتر گرمی قطاب و چایی میخوردم گرمیه 
از روز اول سیکلمم قرص فرتیل سی ام گرفتم خوردم روزی دوتا
صبح انتقال ۲تا پاچه خوردم و راه افتادیم تو راه ۱لیتر اب انبه طبیعی خوردم
۱لیترم اب 
مثانه درحد انفجار پر
۲تا جنین بلاست هچینگ شده با سونو برام انتقال داد که اولین بارم بود با سونو همیشه بدون سونو بود هیچوقتم هچینگ نمیکرد برام دکترم
۱۰دیقه بعد انتقالم بلندم کردن گفتن بشین ییرون ۱۰ دیقه نشستم بعدم اوردنم پایین نیم ساعت خوابیدم رو تخت و مرخص شدم
۳روز اول استراحتم درحد دستشویی رفتن بود چون تعطیلا ۱۴ ۱۵ خرداد بود همسرم خونه بود نمیذاشت بلند شم دیگه از دوشنبه که رفت سرکار برای گرم کردن غذا و این چیزا بلند میشدم یه ظرفی بشورم و همین روز ۸بیبی زدم خط کمرنگ صورتی انداخت روز ۱۰ رفتم بتا داد ۷۶بود روز ۱۲ شد ۱۶۸ روز ۱۴ ۶۷۷
دیگه برای ۳۱ خرداد مام گفت باید بیای سونو که منم امروز رفتم و خداروشکر ۱ساک دیده شد و گفت جای ساک عالی کیسه زرده ام مشاهده شد و یه جنین خیلی کوچولو بود ۵ هفته و ۳ روز زد سن بارداریمو 
ایشالله دو هفته دیگه میرم برای سونو قلب محتاجم به دعاهاتون مامانا خیلی دعام کنید قلب جنینمم ببینم و خیالم راحت شه 
الهی که به زودی زود قسمت منتظرا بشه حسش واقعا شیرینه
هرسوالی داشتید بپرسید

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
میترسم

اگه نظر منو میخوای دیگه نده

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

مبارکههههه عزیزم

خیلی خوشحال شدم مامان جان

چندم انتقال دادی

برای منم دعا کن

2810