2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044083 بازدید | 684359 پست
انقد به این تخت زل زدم اشک ریختم سرد درد گرفتم کاش بچه منم این تو بود نه تو قبر تاریک و سرد

عزیزم خدا بهت صبر بده  یاد خودم افتادم سال ۹۲ بود اون شب که زایمان زودرس کردم بچه هامو از دست دادم تا صبح فقط به یه نقطه از سقف نگاه میکردم شوک شده بودم...خیلی سخت بود ولی گذشت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال شمام دوقولو بودن؟

اره عزیزم.در واقع ۴ قلو بودن که دوتاشو هفته ۱۲ ریداکت کردن دوتاش هم هفته ۲۴ به دنیا اومدن 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی آمین تو خیلی خوبی دختر

خودت خوبي، همه رو خوب ميبيني عزيز دلم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلی دارم میمیرم از ناراحتی بند نافش پیچده دور گردنش آخرین روزام بود 😭😭

خداي من چقدر سخت😔😔 همكارم همين اتفاق براش افتاد خيلي سخته، ان شاالله به زودي جاش پر ميشه برات🤲🏻🌷 نميدونم چي بگم ولي الهي خدا خودش دلتو شاد كنه و شادي بياد به زندگيت...

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم که وقتتو دادی بهم❤گلم میخواستم بپرسم هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه تقریبا؟واینکه چند بار با ...

سلام عزیزم چرا خدا بدش بیاد اگه بدش میومد علمشو به بندش یاد نمیداد این از اولش بعدشم باید زنگ بزنی اولین ویزیتت و بری یه سری ازمایش برات مینویسه که باید اول تا سوم پریودی بدی یه سریاشم ۸ تا ۱۲ پریودی مثل عکس رنگی وتست پاپ اسمیرم میخواد مراجعه ی بعدیتو باید اول تا سوم پریودت بری که اگه تو از مایش ها مشکل تیرویید نداشته باشی (چون باید تنظیم بشه یک ماه بهت دارو میده)دارو های تخمک کشیو برات شروع میکنه دو بار طی مصرف دارو سنو میشی و روز عملو مشخص میکنه کلا یه ۷ بتری باید بری و اگه هایپر نشی همون ماه انتقال میدن اگه نه دو پریود بعدی هزینشم من برایه ۹ تا جنین تو ابن سینا البته بسته به تعداد جنینات هزینه ها بیشترو کمتر میشه ۳۴ ملیون به نرخ پارسال خرجم شد الانم دارم یادداشت میکنم ببینم به نرخ امثال چنده که یه جنین پسر داشتم ومنفی شدم

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

وااااای خدای من چقدر خوشحال شدم سپیده جون، تبریک میگم عزیزم 😘😘😘

من از اون تاپیک میشناختمت

خوبه که عزیزم 😍 😍 😍 😍 

روند رشد بتام کم شده که

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عزیزم.در واقع ۴ قلو بودن که دوتاشو هفته ۱۲ ریداکت کردن دوتاش هم هفته ۲۴ به دنیا اومدن 

عزيزم علتش چي بود؟ سركلاژ كرده بودي؟ واي اينارو ميخونم قلبم مياد تو حلقم😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 
2810