2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044317 بازدید | 684375 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از وقتی رفتم تحت نظر دکتر رحیمی همه سونوهامو ایشون انجام دادن. به همین خاطر حتی اسم سونوها ...

ای جاااانم ورود دخترای خوشگلت به این دنیا مبارک باشه عزیزم

ایشالله خیلی زود میان خونه و میشن چشم و چراغ خونت

خدا حفظشون کنه برات

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

مبااارکه عزیزم.به نظرمن دکترعلیرضایی فوق العاده هستن.من هرکی رو میبینم نازایی داره میفرستم پیشش.واکثرا نتیجه گرفتن.حتی با اسپرم صفرنتیجه گرفتن

عزیزم من از وقتی رفتم تحت نظر دکتر رحیمی همه سونوهامو ایشون انجام دادن. به همین خاطر حتی اسم سونوها ...

مبااارکه عزیزم.خداحفطشون کنه.چندهفته به دنیا اومدن؟مثل نی‌نی های من.نگران نباش عزیزم.انشاله زود میان پیشت

جددددی😍😍😍😀😀😀دوقلو باردارم

نمی دونم ببخشید علامت سوال نزاشتم 😁 اخه من سر دخترم همین جوری شدم اصلا هم شیاف و اینا استفاده  نمیکردم ان شاءالله که هر چی هس سالم  و سلامت در اغوش بگیریش

سلام عزيزدلم خيلي مباركه😍😍❤️❤️انشالله بزودي زود ني نياتو ميبري خونه مهربونم انشالله قدمشون براتون پراز خيرو بركت باشه. بخاطر فشارت زودتر زايمان كردي؟

خداياشكرت....❤️ 
نه یه بسته انتقال فرش بود ۱بسته ش یروز زودتر دراوردن ازبین رفتن یه بستش هم انتقال دادن دیگه تموم‌شد

انشالله که تا دنبال کاراتی طبیعی باردارشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تهوع ات خوب شد؟مال من تو هفته 10 خیلی بهتر شد

سلام عزیزم شما چون تقریبا ماهت مثل منه میخواستم بدونم اصلا شکمت هیچ تغییری کرده ؟من هیچ تغییری نکرده تهوعم کلا قطع شد باز نگران شدم علایمم کلا قطع شده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزیزم اره من همیشه بلاست بودم ۳بار دکتر طرازی بار اخر مام ۳ بار با طرازی انتقال اول ۳بلاست ...

یعنی کلا از ۲۰ تا ۱۱ تاش تا مرحله بلاست موندن ۹تاش از بین رفت؟

گرید ۱۱ تارو بهم میگی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم. ممنونم یه هفته وحشتناک رو گذروندم. از شنبه گذشته بستری شدم و در نهایت چهارشنبه صبح زایم ...

فدات بشم عزيزم، ميدونم سخته بچه ها کنارت نيستن ولي خيلي زود از دستگاه خارج ميشن و ميان پيشت، الان فقط استراحت کن و به خودت برس.

منم رفتم آنومالي خداروشکر بچه خوب بود ولي هماتوم دارم دوباره، هفته آينده ميرم اکو قلب، برام خيلي دعاکن عزيزم.

قربونه ني ني هات بشم من،زود زود ميان پيش مامانشون اصلا نگران نباش😘😘😘