2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
بچه ها جواب تستم اومد منفی شدم

متاسفم گیسوی عزیزم

امیدوارم که خیلی زود مامان دوقلوهای نازت بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین؟کسی اینجا هست که مرکز رویان بره و دکترش خانم حافظی باشه؟اگه کسی میره و دوست داره ب ...

عزیزم من میرم ولی دکترم غفاریه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام صبح بخیر،،بچها من دیروز که گفتم روز سیزده انتقالمه بی بی درجا دوخط پررنگ افتاد امروز که روزه چه ...

بی بی چکات یه مارک بود

امپول بی بی چک رو تو روز سیزده پررنگ نمیکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها جواب تستم اومد منفی شدم

متاسفم عزیزم

انشاالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه و صاحب دوتا نی نی ناز بشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810