2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043803 بازدید | 684342 پست

کسی هست سیتروناکس زده باشه من تا زدم بازوم قرمز شدو ورم کرد از صب همونجوریه گرفته قرمزیش رفت ولی ورم کرده سفت شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

وای سپیده جون مامان شدی عزیزم😭🥰🥰🥰🥰

دختر خیلی مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم الهی که به سلامتی این دوران رو بگذرونی التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم توکل به خدا، اول یه سوال گلم تا حالا چند بار انتقال دادی؟  ببین عزیزم راستش هیچ کدوم از ...

عزیزم میشه منو هم برای بتام که صفحه های قبل گفتم راهنمایی کنی

بتام پنج شنبه۲۰۰.  شنبه ۶۰۰    دوشنبه بعد ۵۶ساعت ۱۱۰۰

چرا اینجوریه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیز دلم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه انشالله که سلامت باشی. نی نی نازتم سلامت بغل کنی منو یادت نره ...

عزيز دلميييي، هميشه به يادتم خوش قلب جانم😍😍 مرسي مهربون🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم میشه منو هم برای بتام که صفحه های قبل گفتم راهنمایی کنی بتام پنج شنبه۲۰۰.  شنبه ۶۰۰ &nbs ...

ازمایش خون میدین تا بتا معلوم بشه?

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

تبريك ميگم سپيده جان، ان شاالله به خوشي بگذروني اين ٩ ماه رو😍 صداي قلبشم ميشنوي مامان سپيده🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم بعد ۴سال انتظار باردار شدم الان رو تخت بیمارستانم زایمان کردم بچم مرد 😭😭

الهييييي عزيزم چقد سخت😭😭 چرا آخه😔

مرسی مامان خانوم ممنونم خدا خیرت بده

عزيز دلميييي😍😍 الهي به زودي از خبراي خوبت، بال دربيارمو ذوق كنم🤲🏻🌷

عزیزم خدا به دلت آرامش بده خیلییییی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده. انشالله به زودی جاش پر بشه 😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

ای جانم عزیزم

خدا بهت صبر بده انشاالله بزودی خدا برات جبران میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810