2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043804 بازدید | 684342 پست
سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

ممنون که وقت گذاشتی بشی امید ماه شکست خورده ها

از ته دلم از مولود عزیز امشب میخوام امیدتو ناامید نکنه

عزیزم....

عکس داغ داغ.بیادهمه ی بچه های تاپیک حرم امام رضا

این دستهای خالی و ساده دخیلتان...

ما را فقط به رسم رفاقت دعا کنید...💙

التماس دعا بانو💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

سلام سپیده جون .اینقدر پیامت بهم انرژی  داد چندبارخوندم وکیف کردم.خدابرات نی نی جونت حفط کنه وبه زودی صدای قلب این معجزه قشنگتو بشنوی  مبارک باشه مامان شدنت.برای همه عزیزان دعاکن این روزا وسالهای انتظار تموم بشه  نی نی همه بیاد تودلشون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستای عزیزم  از امام رضا خواستم که واسطه بشه پیش خدا که انشاالله تا سال دیگه این موقع همگی مامان بشین❤️ 

الهی آمین

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستای عزیزم  از امام رضا خواستم که واسطه بشه پیش خدا که انشاالله تا سال دیگه این موقع همگ ...

ان شالله مورد لطف و عنایت امام رضا قرار بگیریم 😍 ممنوت دوستم

خدایا شکرت
بگو گلم در خدمتم

مرسی عزیزم که وقتتو دادی بهم❤گلم میخواستم بپرسم هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه تقریبا؟واینکه چند بار باید بریم مرکز بیایم ما راهمون دوره تا تهران و اینکه من میترسم برم تعیین جنسیت خدا بدش بیاد😔همش دو دلم دست دست میکنم

دکترم گفت باید قوی بزنن خب🤦‍♀️🤦‍♀️چشم عزیزم😂😂😘😘😍😍من شکمو ام قند ناشتا دادم ازمایشگاه ۱۰۷ بود ...

اگر فقط به خاطر بتامتازون این جوری شده اشکال نداره وگرنه حتما زیر نظر کارشناس تغذیه کنترل من رژیم غذاییتو

قند بالای 90 کاملا اشکال داره عزیزم

لگد زدن جنین هم تا سه روز بعد از آمپول بتا کم میشه طبیعیه، اینو همه دکترها میگن که مادر نترسه 

سلام عزیزم من اووبوست و اینوفولیک و فولیکوژن(که یکی از دکترهای مام گفته بودن)خریدم میشه بگید همزم ...

سلام عزیزم، چه خبره؟؟؟؟!!!!! 

کی گفته این همه مکمل باعث میشه کیفیت تخمک بره بالا؟؟؟ کاملا غلطه چندین نوع مکمل مصرف کردن 

نه گلم نهایت اینوفولیک و اوابووست اون هم فقط و فقط تحت نظر متخصص زنان

میشه یکی زینبی جونو برام صدا کنه  من الان امپولامو شروع کردم امروز پلی کیستیکم روزی یه ساعت می ...

سلام عزیزم، کدوم آمپول ها؟؟ 

کلا پیاده روی رو همیشه داشته باش گلم حتی بعد از انتقال جنین چون خیییییلی خیییییلی عالیه و مؤثره برای باردار شدن، فقط ساعت های داغ روز نباشه و حتما مایعات کافی مصرف کن

گوارای وجودت این حس زیبا عزیزم

ایشالله به سلامتی بغلش کنی

مطمئن باش صدای قلبشم میشنوی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم ازت زینبی جون...انشالله قراره برم دوباره انتقال بدم دوتا جنین بیشتر ندارم...میشه لطفا راهنمای ...

عزیزم توکل به خدا، اول یه سوال گلم

تا حالا چند بار انتقال دادی؟ 

ببین عزیزم راستش هیچ کدوم از توصیه های عجیب و غریب و مکمل های گرون تایید شده نیستن، تنها فولیک اسید لازم هست برای انتقال

اما چند تا توصیه ساده هست که خودم هم سودش رو دیدم، میگم انجام بده شما هم، و اصلا دست کم نگیر این موارد رو

اول از همه فعالیت نرمال رو حفظ کن، حتی بعد از انتقال جنین، اصلا اصلا خوابیدن و استراحت خوب نیست، حداقل سه بار در هفته برو پیاده روی 

مصرف مایعات به اندازه ایی که ادرار تیره نباشه و روشن بمونه

میوه و سبزیجات تازه و محدود کردن فست فود و شیرینی 

منم تمام اینها رو انجام دادم

دیگه بقیه توصیه های عجیب و غریب رو بریز دور، مثلا حمام نرفتن🥶🥶🥶🥶🤢🤢🤢یا دائم خوابیدن و استراحت مطلق🤯🤯🤯🤯یا دستشویی فرنگی😳😳😳یا سردی و گرمی 😫😫😫😫 اینها همه غلط اندر غلط هستن

در مورد غذا هم تمام غذاها کاملا پخته باشه، و فقط جگر نخور والسلام 

خیلی لطف کردی که گفتی مامان خانوم انشالله صدای قلب خوشگلشم میشنوی. خوبه که میاید میگید و نور امیدی میشید برای ما منتظرا. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810