2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
اوابوست ٤ عددش ٢٠٠٠ ميلي گرم myo inositol داره كه كافي نيست (دوز myo inositol روزي ٤٠٠٠ ميلي گرم است ...

سلام عزیزم

من اووبوست و اینوفولیک

و فولیکوژن(که یکی از دکترهای مام گفته بودن)خریدم

میشه بگید همزمان چند تا بخورم؟

دکتر داروخانه میگفت روزی دوتا از اووبوست و اینوفولیک.

بعد احتمالا پانکچر من میفته برای اواسط مهر

از الان شروع کنم؟

من‌ذخیره ام هم ‌متوسط هست.پلی کیستیک هم هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز برای بهتر شد ن کیفیت تخمک روزانه کیوتن مصرف کنید  تاقبل پانکچر.اینفولیک روزی یک ساشه در یک لیوان آب سرد حل کنید نیم ساعت قبل ناهار بامعده خالی بخورید که حالتون بدنشه.هرشبرحم وتخمدان بارون سیاه دونه ماساژ بدین تاگرم بشه البته بجز روزهای پری.تاثیرخیلی خوبی داره.بقیه داروها ندارم که راهنماییتون کنم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
برای میکرو روز ۱۴ اندومترتون چند بوده ؟

سلام عزیزم، برای انتقال جنین از روز سوم پریود روزی 3 تا استرادیول دکتر بهم داد، روز 14 سیکل که رفتم گفت ضخامتت 6.5 هست، استرادیول رو کرد 4 تا دوباره روز 19 سیکل سونو شدم گفت ضخامتت 8 هست، استرادیول رو کرد 5 تا و 24 سیکل برام انتقال داد، اگه برای بالا رفتن ضخامت می پرسی عزیزم، من در کنار اینا برای رشد ضخامت لوبیا سبز آبپز، آب هویج و آناناس هم می خوردم، آب هم زیاد می خوردم و پیاده روی هم روزی 40 دقیقه می کردم، اینا هم برای رشد ضخامت عالیه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی گلم انشالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیرین .  الان ال کارنیتین مایع ،  ویتامین سی ر ...

میگم دکتر جنتی رو قرص رویال ژل و یونی زینک و یخ گذاشتن هر شب یه ربع خیلی تاکید کرد حتی من بهش گفتم ال کارنتینم بدم گفت نه ال کارنتین برای تحرک اسپرم خیلی خوبه گرچه من گوش ندادم و همچنان ال کارنتینم ادامه دادم چون همسرم تحرک a هم صفر بود 

اینارو امتحان کن ایشالله که نتیجه بگیری عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میشه یکی زینبی جونو برام صدا کنه  من الان امپولامو شروع کردم امروز پلی کیستیکم روزی یه ساعت می ...

من خودم فقط هفته اول تونستم برم چون بعدش به خاطر بزرگ شدن تخمدانم همش زیر دلم درد داشت

اگه بهت فشار نمیاد فکر نمیکنم ضرری داشته باشه فقط خم وراست نباید بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره خوبیم شکر خدا پسرمو ختنه کردم یکم گریه هاش کمتر شده نه پسر من که اصلا اذیت نشد خداروشکر تبش تا۳۷ ...

مبارکه به سلامتی. من که به محض اینکه نافش افتاد دکتر گفت ختنه کنیم. همون موقع انجام دادیم. وزنش پنج و صد، قدش هم فکر کنم ۵۷ یا ۵۸. کوچولوی شما چی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ‌ . خوبی ؟ خیلی وقته میپرسم کسی خبر ازت داره یا نه ولی کسی جواب نمیده . گل پسری خوبه ؟؟؟ ...

سلام دوست قدیمی خودم. خوبی؟ فدااات که به یادم بودی، خدارو شکر خوبه، شما چطوری؟ پسر نازت خوبه؟ نه ببین عوارض اصلا نداشت، یعنی با واکسن دو ماهگی بود اگرم عوارض داشت گذاشتم به پای واکسن پنجگانه اش. البته دکترش و کسی که واکسن رو زد گفت عوارض نداره. اونم روی رونش زد.دوز بعدیش رو‌ راستش نمیدونم چند ماهگیه. ولی به نظرم حتما حتما بزن. پسرت چطوره؟ چه کارایی میکنه؟ راستی شبیه شماست یا همسرت؟ پسر من که سر سوزن شبیه من نیست، هرکی میبینتش میگه کوچولویی شوهرمه! فقط رنگ چشاش شبیه شوهرم نیست که اونم به مادربزرگ همسرم رفته!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها بتای من بار اول تو ۴۸ساعت سه برابر شد

ولی الان تو ۴۸ساعت از۶۰۰ شده۱۱۰۰

یعنی چی شده؟!

دوتا گرفته یکیش داره سقط میشه بخاطر لکه بینیم

یا کلا مشکلی هست؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810