2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044216 بازدید | 684364 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جواب تستم اومد منفی شدم

گیسو جان عزیزم نمیدونم چی بگم انشالله خدا به زودی معجزه کنه واست طبیعی باردار شی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیز دلم خوبم خدا رو شکر. آره امروز اخرین ال دی رو خوردم پریود بشم اول تا سوم میرم که دکتر آمپو ...

سلام‌ عزیزم‌. خوبی ؟ راستی دکتر اسرافیلی مکمل جدید براتون نوشت ؟ همسرتون کدوم دکتر میره ؟ 

خیلی وقته نبودم بی خبرم از همه😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام نیلدا جون.سیلوبا جون.خوبین   کیوتن ها آخرهفته تموم میشه.نظرتون چیه باید دوباره ه بخرم ادا ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

چقدر دیگه تا شروع سیکلت مونده من خودم دو تا 60 تا خوردم ازش

کیوتن یه نوع انتی اکسیدانه که به شدت رو کیفیت تخمک تاثیر میذاره خوردنش ضرر نداره میتونی دوباره بگیری بخوری بسته های 60 تایی داره و 30 تایی اگه کم مونده تا پانکچرت 30 تاییشو بگیر اگه نه که 60 تاییشو بگیر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام نیلدا جون.سیلوبا جون.خوبین   کیوتن ها آخرهفته تموم میشه.نظرتون چیه باید دوباره ه بخرم ادا ...

عزیزم چند ماه قبل پانکچر شروع کردی به خوردن مکمل؟

واینکه هر روز از همه اینا میخوری ؟ من ال ارژنین‌گرفتم به محض استفاده سر درد میگیرم 

سلام‌ عزیزم‌. خوبی ؟ راستی دکتر اسرافیلی مکمل جدید براتون نوشت ؟ همسرتون کدوم دکتر میره ؟  خیل ...

سلام گلم اتفاقا میخواستم تگت کنم سراغ خواهرتو بگیرم. خواهرت چیکار کرد هفته پیش خواهرم بهم زنگ زد واسه کیستم گفت دکترشون گفته آصف جاه و البرزی توی این زمینه عالی هستن حالا اگه خواهرت شیرازه بگو بره پیش البرزی. من دیگه فعلا نرفتم دکتر دارم همون مکملایی که داده و ال دی و آمپول استفاده میکنم پریود بشم میرم آمپولای تخمک کشی رو شروع میکنم. برای همسرمم به دکتر گفتم پیش اورولوژی بره یا نه چیکار کنه گفت فعلا نیاز نیست وقتی برای پانکچر اومدی میگم کجا بره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم اتفاقا میخواستم تگت کنم سراغ خواهرتو بگیرم. خواهرت چیکار کرد هفته پیش خواهرم بهم زنگ زد واس ...

مرسی عزیزم . اصف جاه گفت با دکتر ربانی باید ویزیت شه ، دکتر ربانی که اصلا جواب نمیده . حالا میخواد بره دکتر مهدویان . میگه تحقیق کردم اونم خوبه .حالا میخواد بره باهاش ویزیت شه ببینه نطرشون چیه . 

خب  انشالله که این بار مامان میشی گلم .راستی دکتر اسرافیلی خوبه ، مطب میری یا بیمارستان ؟