2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684361 پست
بچه من انوکسا،اسپرین،استرادیول ،شیاف پروژسترون،دوفاستون، متفورمین،پرگمام،فرتیل سی ام،فموبرا،پردنیزو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدا بهت یه دوقلوی خوشگل و ناز بده

پردونیزولون رو نصفه میخوردی یا کامل؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی چکات یه مارک بود امپول بی بی چک رو تو روز سیزده پررنگ نمیکنه

اره عزیزم مدیکور بودن،،امپول چی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام نیلدا جون.سیلوبا جون.خوبین  کیوتن ها آخرهفته تموم میشه.نظرتون چیه باید دوباره ه بخرم ادامه بدم یانه، فاصله بندازم.هنوز ال آرژین وماکاویت وفولیک اسید مونده.اینفولیکم تموم شده.دکتر یکسری ازمایش های آنتی بادی برام نوشته.منتظرم جوابش بیاد.بنظرتون کیوتن دوباره بخورم یا نه؟  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه من انوکسا،اسپرین،استرادیول ،شیاف پروژسترون،دوفاستون، متفورمین،پرگمام،فرتیل سی ام،فموبرا،پردنیزو ...

خیلی متاسفم 😔😔😔😔😢😢😢😢

آره فقط پردنیزولون چند داشتی؟ اونو نباید یهو قطع کنی

سلام فریبا جون، خوبی عزیزم؟ پسرت نازت خوبه؟چه میکنی با بچه داری؟ ما هم خوبیم شکر. پسرم سر واکسن دوما ...

اره خوبیم شکر خدا پسرمو ختنه کردم یکم گریه هاش کمتر شده نه پسر من که اصلا اذیت نشد خداروشکر تبش تا۳۷درجه رفت راستی چقد بود دوماهگیش وزن و قدش؟

اره عزیزم مدیکور بودن،،امپول چی؟

مگه نمیگی هاش سی جی زدم؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مگه نمیگی هاش سی جی زدم؟

نه عزیزم نزدم،،الانم با یه مارک دیگه ای تست زدم دوخط افتاد،،من جنین فریز شده انتقال دادم دو مرحله ای🤩🤩ایشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چیکا جون من شیاف استفاده میکنم ولی همش میاد بیرون تمام لباسم کثیف میشه خیلی نگرانم همه میگن طبیعی شم ...

معقدی استفاده کن اینجوری کثیف کاری نمیشه ،،من فقط یه روز واژینال استفاده کردم بدم اومد دیگه بقیه رو معقدی گذاشتم تازه واسه یبوستم خوبه

نه عزیزم نزدم،،الانم با یه مارک دیگه ای تست زدم دوخط افتاد،،من جنین فریز شده انتقال دادم دو مرحله ای ...

دختر جون اینقد بی بی نزن مثبتی مامان خانوم تحمل کن دیگه چیزی نمونده تا روز آز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دختر جون اینقد بی بی نزن مثبتی مامان خانوم تحمل کن دیگه چیزی نمونده تا روز آز 

😅😅رسما دیونه شدم ،،فردا نوبت آزمایشمه میخاستم بدون استرس برم😜

عزیزم دیروز دکتر غدد بودم بهش گفتم که انتقال دارمو باید تیروئیدم نرمال باشه  ب حای دادن قرص سون ...

آخه سونو برای چی! T4 هم نرماله که. میخوای یه غدد دیگه برو چون در تخصص زنان نیست که دقیقشو بهت بده

ببین دکتر نوین فوق تخصص غدد هم مرکز مام هست هم بیمارستان گاندی ویزیت مجازی داره میتونی مدارکت و براش بفرست. برای من رو خیلی خوب تنظیم کرد چون تو مراکز ivf هم هست حساسه رو این موردا