2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044062 بازدید | 684356 پست
ممنون عزیز دلم .من رفتم بیمارستان تست ازم گرفتن اصلا انقباضات رحمی نداشتم .الان هم لک بینیم خیلی خیل ...

نگرانیتو میفهمم گلم من فکر نمیکنم عوارضی که گفتینو داشته باشه وگرنه دکترتون محال بود تجویز کنه چیکا جون فک کنم اوایل بارداریشون زدن حالا باز بزار زینبی بیان ایشون بازم بهتر میتونن کمکتون کنن ایشالله که خیره عزیزم استرس نداشته باش.چیکا جونم برات تک میکنم الان 

@چیکا1    

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم یک قرص خواب ضعیف وکم عوارض بهم معرفی میکنی من قرص های پردنیزول که میخورم خواب ندارم اصلا، شب ...

پردنیزولون چقدرمیخوری؟

من روزی نصف میخورم کلا خوابم زیاد بود اصلا روخوابم تاثیر نذاشته

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایمت چی بود بار چندم انتقالت بود 

عزیزم بارسومم بود،،باراول مثبت شد ولی تو ۸هفتگی سقط شد، دفعه دومم منفی شد اینبار سومم که فعلا مثبته،،علایمم،دلدرد مثله دردپریودی وپای سمت راستم درد میکنه وسینهامم درد میکنه،،دیگه پناه برخدا عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نگرانیتو میفهمم گلم من فکر نمیکنم عوارضی که گفتینو داشته باشه وگرنه دکترتون محال بود تجویز کنه چیکا ...

میدونی مشکل ما چیه ؟؟ اولا که تا ته توی یه چیزی رو در نیاریم ول نمیکنیم دوم اینکه تو هر سایتی دنبال اطلاعات میکردیم و کار نداریم چقدر معتبره. منم متاسفانه مستثنی نیستم .به قول مامانم تا تو بزای همراه تو جماعتی فارغ میشن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ممنون عزیز دلم. خدا به دل هممون رحم کنه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام دوستان، یه چند روزی هست بعد از انتقال خارش شدید گرفتم، این مانع لانه گزینی جنین میشه؟ فکر می کنم عفونت قارچی باشه چون ترشحات زرد رنگ ندارم، کسی تجربه استفاده از پماد کلوتریمازول واژینال داره؟نوشته برای عفونت قارچی که خارش دارید خوبه و برای جنین هم ضرر نداره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
[QUOTE=195675764]امروز روز ششمه دکتر عبدالهی میری؟ دوشنبه صب اگه بیای میبینیم همو😍[/QU ن دکترم دان ...

دانایی مگه یکشنبه ها نیس؟ جهاد مشکلی نداره هر دکتری سونو کنه تو پروندت مینویسن بعدا دکتر خودت تو جهاد میبینه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

مباااااارکه. ان شاالله بسلامتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم خدا به همه منتظر های نی نی ، بچه های سالم و صالح هدیه بده تا غم و غصه های از دست دادن ...

الهی آمین. ااااااااای جااااااااانم. خدا حفظ شون کنه. ان شاالله بسلامتی و شادی بغل کنی   

سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

سلام عزیزم، تبریک میگم، انشاءالله با یه بتای عالی بیای.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی همینو میخواستم بدونم 

اره مشکلی نیس. دکترت تو جهاد  بعدا میبینه تو پروندت

2810