2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چطوری ترافیک جون؟ چقدر اضافه کردی؟ خدا رو شکر میبینم بسلامتی هفته هات تک رقمی شده 😍

سلام عزیزم ممنونم شدم ۸۱ کیلو😂😂😂فیلی شدم سلامت باشی عزیزم😘😘😘خودت خوبی😍😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم، تبریک میگم، انشاءالله با یه بتای عالی بیای.

مرسی عزیزم ایشالله😍😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
میدونی مشکل ما چیه ؟؟ اولا که تا ته توی یه چیزی رو در نیاریم ول نمیکنیم دوم اینکه تو هر سایتی دنبال ...

درسته عزیزم همش بخاطر اینکه ما بسختی به خواسته دلمون رسیدیم البته من که هنوز نرسیدم 😉 ولی میدونم که برسم مثل شما همینجور وسواس خواهم بود😊

بنظرم بهترین کار اطمینان به دکترمونه. توکل به خدا انشالله بسلامتی و دل خوش زایمان میکنی عزیزم نگرانی رو از خودت دور کن و فقط انرژی مثبت بخودت و نی نیت بده 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بیان بغلت ❤جنینات چند روزه بودن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
از وقتی ال دی شروع کردی نگفتن تا چتد روز بعد باید انتقال بدی ؟

سیکل ۴۵ روزه برام انتخاب کردن.۹ تیر سونو میشم و از خودمو همسرم تست کرونا میگیرن و احتمالا یک هفته یا ده روز نمیدونم دوباره امپول سوپر فکت بزنم تا ۴۵ روز کامل بشه بعد انتقال میدن.بستگی به سیکل انتقالت داره.

بچه ها اینجا کسی امپول ریه زده بره جنین من سه تا دیروز زدم سه تا امروز یعنی چی قند میره بالا و فشار یعنی نباید قند و نمک خورد خیلی سخته که اینجوری

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم همدان بیمارستان فاطمیه میرم

عزیزم منم همین مرکزم...کدوم دکتر انتقال داد برات؟چه کارایی قبل انتقال برات کرد؟مکمل و دارو قبل انتقال چی میداد بعت؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم ممنونم شدم ۸۱ کیلو😂😂😂فیلی شدم سلامت باشی عزیزم😘😘😘خودت خوبی😍😍😍

ان شالله به سلامتی و دلخوشی زایمان کنی عزیزم .میشه بگی چند قلو داری و وزن قبل از بارداریت چقد بوده ؟؟؟من قبل بارداری ۷۲ بودم الان که رفتم تو ماه ۷ شدم ۷۸ خیلی اضافه کردم ؟؟؟۶ کیلو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تا آخر بارداری بادکنک میشم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها اینجا کسی امپول ریه زده بره جنین من سه تا دیروز زدم سه تا امروز یعنی چی قند میره بالا و فشار ...

تو کل  بارداری خیلی باید حواست به فشار بالا باشه .دو روز پشت هم صبح ک شب فشارت رو بگیر و به دکترت بگو اگه بالا بود برات قرص فشارخون مینویسه. منم اوایل فشارم پایین بود الان دو هفته است بالا رفته دکترم همین رو بهم گفت 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️