2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

سلام مثبته گلم بسلامتی ایشالله بتاتم عالی باشه و باقی مراحل رو با آرامش بگذرونی، تبریک میگم مامان خانومی 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

ایشالا که مامان شدی مبارکه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مثبته گلم بسلامتی ایشالله بتاتم عالی باشه و باقی مراحل رو با آرامش بگذرونی، تبریک میگم مامان خا ...

ممنون عزیزم ،،پناه برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالا که مامان شدی مبارکه

ایشالله عزیزم،،ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستان عزیزم 

من دوباره لک بینی داشتم رفتم دکتر برام آمپول پرولوتون ۵۰۰ نوشته هفته ای یکی.برای جلوگیری از زایمان زود رس .هفته ۲۶ هستم .حالا سوالم اینه آیا درسته میگن برای جنین پسر این آمپول دو جنسیتی میاره،؟؟؟اینقدر نگرانم که خدا میدونه 🥺🥺🥺

خواهش میکنم هر کس میدونه از عوارض این آمپول بهم بگه .ضمنا خارجیش گیرم نیومد ایرانی رو گرفتم و هنوز تزریق نکردم .اگه خیلی مهمه بگردم خارجی پیدا کنم البته اگه عارضه ای که گفتم رو نداره .ممنون که هستین 

زینبی_بابا@

@زینبی_بابا‍ 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم       منم دوتارو با خارج رحمی از دست دادم. لباس و جورابی ک براش گرفته بودی ...

ممنونم عزیزم

خدا به همه منتظر های نی نی ، بچه های سالم و صالح هدیه بده تا غم و غصه های از دست دادن بچه هاشونو فراموش کنن

.

الحمدلله ، الان باردارم و محتاج دعا  

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
ببخشید عزیزم شما قلب جنینتون تو چه هفته ای ایستاد؟انشالله که این نی نی قلبش برات هزارسال بزنه

قلب توی هفته ششم ایستاد

بعد به لطف بچه های نی نی سایت فهمیدم که ممکنه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم. رفتم پیش دکتر، آزمایش دادم و مشخص شد که غلظت خون دارم و ایمنی هم نقص داره

الحمدلله همزمان با درمان ها باردار شدم 

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
سلام عزیزم، ببین یخچالی نیست اصلا دمای اتاق که 25 درجه هست براش مناسبه کاملا

عزیزم یک قرص خواب ضعیف وکم عوارض بهم معرفی میکنی

من قرص های پردنیزول که میخورم خواب ندارم اصلا، شب تا صبح بیدارم یک قرص ضعیف میخوام که خوابم یکم تنظیم بشه

من نمیتونم زینبی جون رو تگ کنم .لطفا یکی واسه پست قبلیم تگش کنه 🙏🙏🙏

سلام عزیزم زینبی رو برات تگ کردم. گلم نگران نباش این آمپولو معمولا به کسایی که خونریزی دارن و خدای نکرده برای جلوگیری از زایمان زودرس میدن باعث میشه انقباضات رحم رو اوکی کنه و سطح پروژسترون بدن رو متعادل میکنه اگه عوارض بدی داشت صدرصد دکترتون تجویز نمیکرد چیکا جون هم دکترشون وقتی خونریزی داشتن بهشون دادن البته فکر کنم دکترتون مشترکه. در هر صورت نگران نباش گلم ایشالله خدا گل پسرتو به موقعش صحیح و سالم میزاره تو بغلت🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم زینبی رو برات تگ کردم. گلم نگران نباش این آمپولو معمولا به کسایی که خونریزی دارن و خدای ن ...

ممنون عزیز دلم .من رفتم بیمارستان تست ازم گرفتن اصلا انقباضات رحمی نداشتم .الان هم لک بینیم خیلی خیلی کم هست .و شیاف استفاده میکنم هر شب و انوکسا هم قطع کرد دکترم به جاش آسپرین داده و همچنان استراحت مطلقم .بخدا نمیدونم چی بگم .درد اینا هم ندارم .میگم یه وقت عوارضش بیشتر از فایده اش نباشه .درست میگین دکتر من و چیکا جون یکیه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ناراحت نباش عزیزم ۸تا تخمک که خوبه تازه تا روز پانکچر بیشتر هم میشه سایزش هم برای الان خوبه تو ...

امیدوارم اخه من ب خدا خیلی خسته شدم دکترمم باید برم تبریز ۳ ساعت راهه انقده زجر میکشمک فقط خدا میدونه