2777
2789

مامانم سرکار میره بازنشسته شده ولی خودش خواست اضافه بره کارمنده یه ادارس. بهشم میگیم نرو گوش نمیده انگار فکر میکنه می‌خوایم جلوشو بگیریم بیشتر کارای خونه ریخته سر من خودشم میاد خونه یه شام ساده درست میکنه می‌خوابه خونه عین طویله شده از کثیفی 😭😭😭 خیلی شلختس عصابم خورده الانم میخواستم با دوستم برم بیرون زنگ زده برو واسه خونه خرید کن بعد بیا ناهار درست کن😭😭 حرصم گرفته مگه وظیفه منه اخه😭 همه تصمیمات خونه روهم خودشو بابام میگیرن ما هیچ نقشی نداریم اونوقت موقع کار میشه خونه ماهم هست باید حمالی کنیم. نشستم از دستش دارم گریه میکنم خونه جهنمه هیچی هم توش نیست اونوقت میگه واسه بقیه غذا درست کن من نمیام

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
خب بگو شام زیاد بزار بمونه برا ناهارتو هم خورشتی درست کن هم راحته هم خوشمزهیا زیاد درست کن بمونه برا ...

بابام اینا دو وعده نمیخورن میگن باید تازه باشه. یا انقدر میخورم که واسه وعده دوم نمونه 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گاهی وقتا پیش میاد اگه خواهر داری یک روز در میان کارهارو تقسیم کنید اگه تنهایی انجام بده بلاخره مامانت برای رفاه حال شما خودشو سختی میده میره سرکار وگرنه کسی از تو خونه بودن بدش نمیاد 

چه سخت اسی جون ولی برای شما داره بنده خدا زحمت میکشه ولی از طریق حق با شماست من مجردیم عشق و حال بود همش ولی الان که متاهلم همش نوکری و حمالی دارم میکنم ولی شما الان باید کلی عشق کنی من مادرم هم غذا می‌پخت هم کارهای خونه رو می‌کرد منم تصمیم داشتم برم سر کار ولی وقتی میبینم نه کسی کارهای منو میکنه نه غذایی حاضره مجبورم بشینم خونه😑

عزیزم گاهی وقتا پیش میاد اگه خواهر داری یک روز در میان کارهارو تقسیم کنید اگه تنهایی انجام بده بلاخر ...

فقط من دختر خونم

رفاه و همینجوری هم میتونیم داشته باشیم بازنشسته شده حقوقش سرجاشه. بابامم وضعش خوبه اما انقدر این ازش پول نگرفته و مجبورش نکرده خرج کنه اونم خیلی تو خونه خرج نمیکنه خسیس تر شده 

پر عقده و کمبودم از بس بچگی ولمون میکرد می‌رفت سرکار همش آواره خونه این و اون و مهد کودک بودیم جز بدترین خاطرات عمره چون خیلی خجالتی بودم خیلی زیاد

انجام نده.کار خونه وظیفه زن و مرد خونسبچه ها باید کمک کنن نه اینکه کل مسئولیت خونه داری رو به عهده ب ...

جرات داری اینو بهشون بگو😭 قیامت میکنن که اره ما بچه بودیم فلان میکردیم چلان می کردیم شماها چی

بابام اینا دو وعده نمیخورن میگن باید تازه باشه. یا انقدر میخورم که واسه وعده دوم نمونه

وای چ اذیت میکنن بگو پس خودتون درست کنید تازه بخورید من ک نمیتونم هر دم غذا درست کنم

یا یواشکی نصفشوفریز کن دو س روز بعد دربیار داغ کن بده بخورن 

خدمتکار بگیرید، شما که وضعتون الحمدلله خوبه

بابام خسیسه اینم قبول نمی کنه 

چه سخت اسی جون ولی برای شما داره بنده خدا زحمت میکشه ولی از طریق حق با شماست من مجردیم عشق و حال بود ...

خوشبحالت منکه آرزوم بود از مدرسه میومدم خونه مامانم خونه باشه یه غذای گرم رو گاز باشه

فقط من دختر خونمرفاه و همینجوری هم میتونیم داشته باشیم بازنشسته شده حقوقش سرجاشه. بابامم وضعش خوبه ا ...

میفهممت عزیزم ولی گاهی اوقات باید با شرایط انعطاف نشون داد تا اذیت نشد وقتی کسی درکت نمیکنه سعی کن توهم نسبت بهشون بیخیال باشی احتمالا مادرتون شرایط خونه و جو رو دوس نداره ترجیح میده بره سرکار و تایم کمتری خونه باشه .شما هم یه جوری برنامه ریزی کن با مادر زمانی که خونه هستن حداقل نصف کارهارو انجام بدن که بهتون فشار نیاد منم شرایطم  تقریبا مشابه شما بود ولی از یه جایی به بعد دیگه خودم وسواس گرفتم بدونی بهم بگن خودم انجام می‌دادم که خونه تمیز باشه فقط

خوشبحالت منکه آرزوم بود از مدرسه میومدم خونه مامانم خونه باشه یه غذای گرم رو گاز باشه

عزیز دلم به شدت درکت میکنم خودم بهترین مجردی رو خداراشکر گذروندم ولی متاهلیم جهنمو تجربه کردم کاش مادرت به امور خانه داری می‌پرداخت بچه ها گناه دارن مگه چقدر جوونی می‌کنند که اونم خونه داری کنن