2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که هیچکدوم پیدانمیشه  من اگه منفی بشم دوباره باید پانکچر بشم آمپولا هم که گیر نمیاد

روز چندی گلم؟

ان شاالله مثبت میشی🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم نگران نباش منم روز ۶ و ۷ انتقال تب و لرز شدید داشتم دیگه گفتم حتما کروناست ولی فرداش خوب شدم ش ...

منم عین تو هستم تو دو انتقالمو اینجوری بودم واس سه سال پیش نمیدونی برا چی اینجور میشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شکمت بزرگ قبل پانکچر؟

سه چهار روز مونده بود انگار شکمم ورم داشت سفت شده بود یعنی آمپولارو بزور میزدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دخترا،از رها چه خبر آزمایشش مثبته که انشاالله خبر دارین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای چه بد من خداراشکر تاحالا اینجور نشدم آنوکسا هم که میزنم جاش سفت نیس

واسه من آخرا خیلی سفت شده بود اصلا آمپول نمیرفت تو چون خودمم میزدم ضعف میکردم یعنی

منم واسه کیستم دکترم گفته بعد پانکچر بهم میده. آمپول خوبیه برای اینکه پریود نشی موقت میدن. کجا گیرت ...

۴ تاش شد ۱ تومن 

راستش نمیدونم همسرم به همه دوست و آشناهاش نسخه رو فرستاده بود گفته بود هرکدوم داروخانه های دوروبرشون رو برن نمیدونم کدومشون و از کجا پیدا کردن

قبل از عید خودم پیدا نکردم ۱۳ آبان واریوپپتیل داشت گرفتم 

من به دکتر گفتم پانکچر بشم بعد لاپاراسکوپی کنم گفت اگر اندرومتریوز باشه ممکنه رو کیفیت تخمک تاثیر بزاره 

پناه بر خدا ببینیم دست روزگار برامون چه برنامه ای چیده

منم واسه کیستم دکترم گفته بعد پانکچر بهم میده. آمپول خوبیه برای اینکه پریود نشی موقت میدن. کجا گیرت ...

عزیز جان ۴ تاش با بیمه یه تومن شد 

نمیدونم از کدوم داروخانه گرفتن 

اما آمپول دکا رو ۱۳ آبان داشت 

چون گفته بودم اگر پیدا نکردم اونو میگیرم 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا دیگه حوصله صبر کردن ندارم 😭

عزيز دلم حق داري واقعا درمان و انتظار سخته، خدا خودش كمك كنه🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️