2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم چه دختر صبوری فداش بشم روی ماهشو ببوس ولی دیگه به اون روزا فکر نکن الان کنار معجزه ی شیری ...

انشالله ۱۳ هفته دیگه پسر کوچولویه توام تو بغلته صحیحو سالم

چرادوتا انتقال ندادن؟

ما زوج مینور هستیم، چون اگه باردار شدم برای احتیاط باز باید هفته 12 آزمایش cvs (نمونه گیری با سوزن از طریق پرزهای جفتی جنین) بدم، گفتن فقط یکی باید انتقال بدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی به سلامتی زایمان کردی نینت خوبه اسشمو چی گذاشتی؟

سلام ممنون فریبا جون بله الان ۲۱ روزشه اسمش و محمد گذاشتیم...نی نی خوبه خداروشکر فقط یکم دلپیچه داره مخصوصا موقع دفع خیلی اذیت میشه و یه بند جیغ میزنه،،،البته سر پوشک عوض کردن هم همینطوره فقط جیغ میزنه🙁😟

پسر کوچولوی شما خوبه دیگه الان فکر کنم قلقش اومده دستت دیگه؟ من همش میگم زودتر بچم ۴۰ روزش بشه اونوقت یکم نگه داشتنش راحت تر میشه...

راستی منظورم این نیست اروم اروم سوزنو بکشی بیرون منظورم اینه وقتی مواد داخل سرنگ تموم شد چند ثانیه ...

آره متوجه منظورتم شدم

آره یه مکثی میکنم

مرسی از راهنماییت❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله آز دادم مشکلی هم نداشتم. من فعلا برای قبل پانکچر دارم میخورم‌

عزيزم شما پيش كدوم دكتر رفتيد براي پانكچر؟ داروهاي پانكچرتون چي هست؟ براي قبل پانكچر هم پردينزولون داده؟ علتش رو ميدونيد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
شما امينو را كجا و پيش كي انجام داديد؟  احتمال سقط وجود داره  با امينو؟

سلام عزيزم شما قبل پانكچر ال آرژنين هم استفاده كرديد؟ ملاتونين چطور؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خواهش میکنم.شما مشکلتون چیه؟

سلام گیسو خوبی

علائمی داری؟حالت چطوره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام  عزیزم ببخش ی سوال روز ۴ پریودم و تو سیکل پانکچرم گاهی تخمدانا و رحمم تیر میکشه ب نظرت علت ...

سلام عزیزم، به سلامتی 

علت خاصی نداره گلم به خاطر داروهای تحریک تخمدان هست 

فقط این مدت زیاد دولا راست نشو همین کافیه