بچه ها، شماها وقتی مطمئن باشین که کسی ازتون متنفره و اگر این حس تنفری که نسبت بتون داره، حالتون رو خیلی بد کنه، کار خاصی میکنین که این احساس بدتون کم بشه؟
چندتا بچه های هم دانشجوییام که خیلی هواشون رو داشتم( مثلا کمکای درسی بهشون میکردم، به دردودلشون گوش میدادمو اظهار دلسوزی میکردم و ......)، ی بار که سوال درسی ازشون پرسیدم، بی اعتنایی کردن، منم چند روز باهاشون قهر بودم، ولی خب با خودم گفتم، باهاشون باز دوست بشم و اگه باز نمک نشناس بازی در اوردن، کلن قطع ارتباط کنم باهاشون. ولی سمتشون که رفتم اینبار اونا بی اعتنایی کردن و همینطور هم باقی موندن با اینکه من حتی با اینکه نباید معذرت خواهی میکردم بخاطر اینکه باهاشون قهر بودم و درستش این بود که اونا عذرخواهی کنن ولی اینکارو کردم.
بعد از این جریان، گاهی رفتارایی رو از خودشون نشون میدن که خیلی ناراحت کنندن برام
مثلا ی بار به همه گفته بودن که برای من از گروه درسی هیچی نفرستن
یا وقتایی که استاد منو صدا میزنه که ترجمه کنم، فقط شروع به حرف زدن میکنن
امروز مثلا کنفرانس داشتم و بعد از نفر اول که اومدم کنفرانس بدم، زود پاشن عین بچه ها از کلاس بیرون رفتن و هزارتا رفتار ناراحت کننده ایه دیگه
از نظر من خیلی لول پایین رفتار میکنن
بیشترشون ۲۷،۲۸ سال دارن ولی سنای عقلیشون پایین میزنه خیلی ولی با وحود همچین چیزی، من خیلی ناراحت میشم از رفتاراشون، اینکه اکثر دورو وریام چون دو روز بشون سلام نکردم ولی بعدش باوجود عذرخواهیم، همچنان کاری بم ندارن
آیا سزای دو روز سلام نکردن باید ی همچین رفتارایی باشه؟
گاهی میگم نکنه تاوان چیزیو میدم
گاهی میخواستم قرص قاطی پاتی بخورم که بمیرم