2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست
ميتونه ارتروز گردن باشه ، اصلا سر و شونه را نبايد پايين بگيريد بخصوص موقع كار كردن با گوشي ، براي در ...

سلام ببخشید من روزی دوتا دوفاستون ودوتا فرتیژست دارم هر ۱۲ساعت .دیروز یه دوفاستون صبحم را یادم رفت بخورم شب خوردم‌۶صبح هم خوردم.ممکنه دوزش توبدنم کم وزیادشده باعث بشه پریود بشم؟

یا رب العالمین
میدونی من چکارکردم یادم نره؟   قرصامو براچندروز جدامیکردم که فراموش نکنم پریروز روزانه جداگذا ...

انقدر دارو داریما واقعا ادم یادش میره من همش آسپرینمو یادم میره😁

بستم باید امروز تموم میشد اما 3 تا دیگه مونده اصلا نمیدونم چه روزایی رو نخوردم😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

- شمارش فولیکولهای آنترال Antral Follicle Count  یعنی شما بدون دارو 3 تا فولیکول داشتی خواهشا ...

دکتر فریمانی تو همدان دکتر خوبیه میگن با ربیعی دیگه دکتر خوب نمیشناسم تو همدان اینی که میگی خیلی بده 

دکتر فریمانی تو همدان دکتر خوبیه میگن با ربیعی دیگه دکتر خوب نمیشناسم تو همدان اینی که میگی خیلی بده ...

عزیزم برو پیش پیله ور...از شهرستانهای اطراف همدانی یا خود همدان؟؟؟؟پیله ور تو خیابون بوعلی کارش حرف نداره امار  انتقال مثبتاش ۶۰ درصده...درصمن این خیلی عالیه بدون دارو ۳ تا تخمک داری...دارو بخوری حداقل ۹ تا تخمک به دست میاد نگران نباش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام ببخشید من روزی دوتا دوفاستون ودوتا فرتیژست دارم هر ۱۲ساعت .دیروز یه دوفاستون صبحم را یادم رفت ب ...

گیسو جان اصلا نگران نباش دیگه همون ۶ به ۶ بخور و اصلا تغییرش نده حواستم باشه دیگه. دیشب فقط همون یه دونه ساعت ۱۰ رو خوردی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم برو پیش پیله ور...از شهرستانهای اطراف همدانی یا خود همدان؟؟؟؟پیله ور تو خیابون بوعلی کارش حرف ...

خود همدانم منتظرم جواب ازمایشم بیاد بعد ببرم به چند تا دکتر دیگه نشون بدم توکل به خدا اینجوری خودم اروم میکنم 

خود همدانم منتظرم جواب ازمایشم بیاد بعد ببرم به چند تا دکتر دیگه نشون بدم توکل به خدا اینجوری خودم ا ...

سعی کن بری پیش دکتر پیله ور...اصلا چرا نمیری فاطمیه اونجا کا کارشون خوبه من اونجا ای وی اف کردم...برو تحت نظر اونجا باش...الان چندتا جنین فریز داری؟

سعی کن بری پیش دکتر پیله ور...اصلا چرا نمیری فاطمیه اونجا کا کارشون خوبه من اونجا ای وی اف کردم...بر ...

اصلا به اونجا نرسیدم ببین بهمن ماه رفتم پیش ربیعی بهم ال دی داد وکیوتن بعدش از روز سوم بهم گونال داد و اچ ام جی روز ۱۳ سونو کرد ۳تا تخمک ۱۸ و ۱۷ داشتم با دوتا ۱۰ دکترگفت خیلی کمه خیر سرم میخواستم تعیین جنسیتم بکنم دیگه گفتن کمه نمیشه سیکل کنسل کردم بعدش رفتم پیش فریمانی ال دی داد اون سه تا کیست شده بودن برن الان کیستا برطرف شدن الان میگه اندومترت ۱۳ ضخیمه تخمدانتم کوچیکه ذخیرتم کمه اف سی دی چیه اونم گفت ۳تا بیشتر نداری همین به جنین اینا نرسیدم حالا

اصلا به اونجا نرسیدم ببین بهمن ماه رفتم پیش ربیعی بهم ال دی داد وکیوتن بعدش از روز سوم بهم گونال داد ...

درست میشه انشالله توکل به خدا..‌

دکتر فریمانی تو همدان دکتر خوبیه میگن با ربیعی دیگه دکتر خوب نمیشناسم تو همدان اینی که میگی خیلی بده ...

نه عزیزم برعکس عالیه یعنی با دارو ایشالله کلی فولیکول خواهی داشت عزیزم واسه این گفتم دکترتو عوض کن که الکی ناامیدت نکنه این دکتر با حرفاش

من همدان دکتر خوب نمیشناسم متاسفانه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم برعکس عالیه یعنی با دارو ایشالله کلی فولیکول خواهی داشت عزیزم واسه این گفتم دکترتو عوض کن ک ...

عزیزم شما بار چندم مثبت شد انتقالتون؟

عزیزم شما بار چندم مثبت شد انتقالتون؟

من 3 بار iui کردم منفی شد 

Ivf کردم از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین تشکیل شد چون مورفولوژی همسرم صفر بود انتقال دادم منفی شد

از 2 ماه مونده به انتقال مصرف مکمل و ویتامین و شروع کردم ماه بعد انتقال لطف خدا شامل حالم شد و طبیعی حامله شدم

انقدر دارو داریما واقعا ادم یادش میره من همش آسپرینمو یادم میره😁 بستم باید امروز تموم میشد اما 3 ت ...

من قبلا متفورمین واسید فولیک داشتم همش یادم‌میرفت دیگه بعد انتقال گفتم حساسه  برا هرروزمو با قیچی چیدم گذاشتم تونایلون با شیاف وامپولم روزی ۱۴ تامیشه  

یا رب العالمین