2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
خانما جنینای من ۳روزه بودن اگه گرفته باشه از روز چند نشون میده؟

لانه گزینی تو سه چهار روز اول اتفاق می اقته.‌‌...ولی سطح هورمون تو روزای ۱۰ به بعد تو بی بی چک مشخصه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تونت هم خوندم هنه جوری گفتن منم ترسیدم صبح ساعت ۶یکی خوردم زنگ زدم بیمارستان پرسیدم به پرستار گفتم س ...

نه دیگه الان همین ساعت 6 ادامه بده عزیزم دیگه ساعتشو تغییر نده انقدر دیگه مرکز هم بهت گفته که با همین روال ادامه بدی الان دوباره ساعت 6 غروب بخور نگران نباش استرس الان بیشتر ضرر داره عزیزم

من مرکز میرفتم انقدری سر این شیافا و ساعتش تاکید داشتن سر استراحت تاکید نداشتن😂

حواست خیلی به ساعت پروژسترونت باشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه دیگه الان همین ساعت 6 ادامه بده عزیزم دیگه ساعتشو تغییر نده انقدر دیگه مرکز هم بهت گفته که با همی ...

میدونی گفتم ساعت ۱۰‌میخوردم گفت بخور یعنی طبق روزهای قبلم بخورم اون یکی هم صبح خورم هیچی.ساعتشو نگفتن تغییر بدم گفتن همون ۱۰ بخور

یا رب العالمین

خانما من که میگم هم جنینام کیفیتشون عالی بوده هم رحم و اندومترم به نطرتون چرا منفی شدم اخه؟ازمایشامم نرمال بود‌‌.‌‌‌...من بعد انتقال نیم ساعت بعدشم رفتم دسشویی ‌نکنه افتاده باشن بعدشم یه مسیر دوساعته پر از دست انداز رو رفتم به نطرتون اینا تاثیر داشته

یعنی اصلا نشون نمیده ؟خیلی دلم میخواد بزنم دارم وسوسه میشم

نشون نمیده تازه روز هفتمه...اینقدر خودتو حساس نکن صدردصد بارداری من مطمعنم...چند سالتونه؟

میدونی گفتم ساعت ۱۰‌میخوردم گفت بخور یعنی طبق روزهای قبلم بخورم اون یکی هم صبح خورم هیچی.ساعتشو نگفت ...

اینجوری که امروز 3 تا میخوری عزیزم دوباره از فردا میخوای 2 تا بخوری؟ 

شاید بد متوجه شدی فکر نمیکنم منظورشون این باشه که دوز ساعت 10 رو هم باید بخوری

زنگ بزن بپرس اخه چرا همه چیو بهم زدی😂😂 دیگه دیشب ساعت 10 خوردی امروز 10 میخوری الان 6 خوردی دوباره 10 خوردی شبم 10 بخوری میشه 3تا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
۳۲ جنینام ضعیف بودن bc

توکلت به خدا باشه..اشتباه من این بود از روز ۷ ام بی بی چک میزدم خودمو داغون میکردم منفی میشد دق میخوردم و کلی ناراحتی و استرس روزایی ام که هاله مینداخت کلی هیجان و ذوق...این حالا خیلی بده برای جنین تو این موقعیت سعی کن تا روز ۱۱ نزنی عزیزم

ساعت ۱۰ نخوردم دیکه.ازاسترس ادم نمیدونه چکارکنه بخدا

استرس نداره که قربونت برم الان 6 خوردی باید 12 ساعت بعد حتما بخوری دیگه این روال و بهم نریز رو قرصت با ماژیک تاریخ روز و بنویس که ببینی خوردی یا نه، ساعت هم بذار حتما به هیچی دیگه فکر نکن

خانما من که میگم هم جنینام کیفیتشون عالی بوده هم رحم و اندومترم به نطرتون چرا منفی شدم اخه؟ازمایشامم ...

نه بادستشویی نمیفته اصلا هیچ جا نمیگن استراحت کنید ولی پرستاربمن گفت مرکز ماتاکیدشون رو استراحته حتی بهم گفت فقط بخواب اشپزی هم نکن.ولی دکترم دیدم تویه کلیپاش میگفت کسیکه مشکل خاصی نداره استراحت لازم نیس.منم بیشتر درازوش هستم فقط غذا درست میکنم وکارای خودمو میکنم.

توبهترین حالت میگن ۳۰ درصدامکان مثبت شدن هست.

یا رب العالمین
سلام عزيز دلم. من خيلي خيلي گردنم درد ميکنه طوريکه از درد گريه ميکنم، به نظرت چکار کنم؟😭😭😭

ميتونه ارتروز گردن باشه ، اصلا سر و شونه را نبايد پايين بگيريد بخصوص موقع كار كردن با گوشي ، براي دردش ديفنوفناك فقط موثر هست همراه با قرص شل كننده عضلات مثل رباكسول 

يكسري ورزش هست براي گردن اگه خواستيد شماره تون را برام خصوصي بفرستيد بهتون واتساب كنم 

براي بررسي بيشتر يه ام ار آي سر و گردن هم بديد 

استرس نداره که قربونت برم الان 6 خوردی باید 12 ساعت بعد حتما بخوری دیگه این روال و بهم نریز رو قرصت ...

میدونی من چکارکردم یادم نره؟   قرصامو براچندروز جدامیکردم که فراموش نکنم پریروز روزانه جداگذاشتم شیاف وقرص وهرچی داشتم برا هرروز تو نایلون جدا گذاشتم بدتر یادم رفت  استرادیول هم صبح میخوردم فکر کردم اینو خوردم شب خواستم بخورم دیدم دوتادوفاستون هست فهمیدم نخوردم

یا رب العالمین