2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044331 بازدید | 684378 پست
تازع امروز ازمایش دادم روز سومم بود اندومترمم ۱۳ دکتر گفت خیلی ضخیمه اصلا باردارنمیشی

اندومتر که قابل تنظمیه با ال دی نگران نباش‌....اگر دخیرت خوب باشه ممکنه با تخمک خودت بتونی بارداری شی اگرم نه که اصلا نگرانی و ناراحتی نداره تخمک اهدایی میگیری

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبی؟امروز ۶ ام انتقالته؟علایمی نداری؟

سلام ممنون بله 

نه علایم هیچی ندارم فقط سینه هام یکم سنگیته ودرد داره فکر کنم بخاطر پروژسترونه مثل نزدیکای پریود که درد میگرفت

یا رب العالمین
سلام دوستان. دوستان کسی ابن سینا میره؟امروز زنگ زدم گفتن ذنوبی دیگه نمیاد.فاطمی هم دیگه نمیاد.دکتر ...

سلام خوبی 

عه دکتر فاطمی رفت من باهاش پانکچر شدم دکتر بدی نبود ولی ترسیدم باهاش برم برای انتقال 

امروز زنگ زدم از دکتر انصاری پور وقت گرفتم 9 تیر بهم وقت داد 

سیلویا جون باهاش انتقال اول مثبت شد 

امار انتقالش تو مرکز خیلی بالاست 

سلام خوبی  عه دکتر فاطمی رفت من باهاش پانکچر شدم دکتر بدی نبود ولی ترسیدم باهاش برم برای انتقا ...

عه منم میخواستم از انصاری پور وقت بگیرم گفت تا دوهفته دیگه پره.گفتم برم سراغ یکی که سرش خلوت تر باشه چون کارمندم مرخصی گرفتنم سخته.

پس به نظرت با انصاری پور بگیرم؟

یجا خوندم ویتامین ای اثرات منفیه آسپرین رو از بین میبره

واقعا میپرسم استفاده میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
زنگ زدم گفتن فعلا هیچ جا موجود نیست

یعنی نور علی نور کلا داروهایی هم که مثل نقل و نبات بود الان نایاب شد همین استرادیول و بگو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم همین مشکلو دارم یه لیوان اب خورده بودم کلا، دستشویی هم نرفتم داشتم میترکیدم اونجا که زود باشن. ب ...

نمی‌دونم بار اول من درد نداشتم بار دوم گریه کردم اینقد درد داشتم

ولی عمق رحم منو قبل انتقال تو یکی از سونوها اندازه گرفتن

من اما متوجه نشدم انگاری نگرفتن ایندفعه تو پریودی میرم اندازه بگیره

عه منم میخواستم از انصاری پور وقت بگیرم گفت تا دوهفته دیگه پره.گفتم برم سراغ یکی که سرش خلوت تر باشه ...

من اگه برگردم عقب از اول این دکتر رو انتخاب میکردم متاسفانه بعد از پانکچر با نینی سایت اشنا شدم 

و الان فقط 3 تا جنین دارم 

من نظرم رو این دکتره 😉

سیلویا جون میرفت مطب و کارای پانکچر و انتقالش رو همین ابن سینا انجام داد و خداروشکر مثبت شد 

میخوای از اونم بپرس عزیزم 

سلام خانما امپول Hmgرو دکترتون از روز ۳ پری تجویز کرده یا از روز ۴ یکی از دوستان از روز ۳ شروع کرده ...

سلام .من از روز ۲ شروع کردم (سیکل پانکچر بودم )

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...