2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
ااصلا نگران نباش خواهر💙  پربودن مثانه اگر میخواست واسه انتقال تاثیرگذار باشه، قطعا همه جا تاک ...

منم مشکل دارم زود دسشوییم میگیره دو بار انتقال به زور تحمل کردم نمیدونم چرا میگن زیاد در کنین مثانه رو راستی شاید عمق رحم و میگیرن همزمان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام میشه لطفا بگید ویتامینهایی که شما استفاده کردید و مناسب بودند برای کیفیت تخمک چی بود؟ دکترها ...

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چيکا جان من حرکت ني ني رو هنوز احساس نميکنم، شما چطور؟؟

سلام عزيزم من هيچي حس نميكنم والله☹️فقط دو سه روز پيش يچيزي مثل تركيدن حباب تو سه بار پشت سر هم حس كردم و بعدشم عطسه كردم بازم يه حركتي حس كردم حالا نميدونم خودشونن يا نه😂براي من تنبلن اخه هميشه خوابيدن هروقت سونو رفتم پشت كردن☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
فدات شم گلم همچنین نی نیه شمارو. مگه تو ان تی چی بهت گفتن؟؟؟ سل فریم دادین شماااا؟؟؟؟

ممنون عزیزدلم 

تو سونو ان تی گفتن ان تی زیاده ۴ بود آمنیوسنتز شدم سالم بود خداروشکر تا حالام دوبار اکوی قلب انجام دادم و دوبار هم آنومالی رفتم شکر خدا همه چی طبیعی بود ولی نمیدونم چرا تا میخوام استرسو بذارم کنار و آروم باشم حرف دکترم یادم میاد که گفت من شک دارم با این ان تی همه چی سالم باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم برای منم مشکلی مشابه شما پیش اومده  حامله بودم و واکسن سرخجه زدم و الان بهم میگن ن ...

تبریک میگم گلم خوشحال شدم بابت بارداریت😍😍

عزیزم چقدر سختی کشیدی درکت میکنم کاملا

ولی نگران نباش من شنیدم خود بیماری رو اگه مادر بگیره برا بچه ضرر داره نه واکسنش 

ان شاءالله که همه ی مامانای باردار نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کنن من و شمام بینشون بقیه ی دوستای عزیزمون هم خیلی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشن همشون دلشون صافه و حقشون نیست اذیت بشن خدا ارحم الراحمینه حتما به دلای مام نظری میکنه

منم سپردم به خودش شمام اصلا استرس نداشته باش واقعا تاثیر میذاره بعدا رو بچه

ممنون عزیزدلم  تو سونو ان تی گفتن ان تی زیاده ۴ بود آمنیوسنتز شدم سالم بود خداروشکر تا حالام د ...

بهش ميگفتي تو به سواد خودت شك كني بهتره امينوسنتز ٩٩ درصد درسته ديگه جاي شكي نميمونه كه😒

خداياشكرت....❤️ 
بهش ميگفتي تو به سواد خودت شك كني بهتره امينوسنتز ٩٩ درصد درسته ديگه جاي شكي نميمونه كه😒

نمیدونی بجای دلداری چه حرفایی بهم زده تو این مدت چیکا جون

ولی من همش به خدا میگم خدایا قدرت و علم تو بالاتر از هر علمیه خودت بچه مو صحیح و سالم بیار بغلم تا ببینن که هیچ علم زمینی نمیتونه در برابر قدرت خدا قرار بگیره

نمیدونی بجای دلداری چه حرفایی بهم زده تو این مدت چیکا جون ولی من همش به خدا میگم خدایا قدرت و علم ت ...

اصلا من بعضي دكترارو درك نميكنم يكي مثل اين دكتر يكي هم مثل دكتري كه نيلدا جون پيشش رفته بود. باباجان اگر به جواب امينو هم شك داري چرا مادر بيچاره رو ميفرستيد هزارتا استرس و خطرو به جون بخره تا شك شما برطرف بشه بعد اونوقت بازم به جواب همچين ازمايش مهمي اطمينان نداريد؟ ديگه فكر نميكنم بالاتر از اين ازمايش چيزي بخواد باشه عزيزدلم خيالت راحت باشه من چندجا خودم دقت امينو ٩٩ درصده و دقت سلفري ٩٨ درصد پس مطمئن باش خدايي نكرده چيزي بود تو امينو مشخص ميشد اصلا شك نكن ني نيت صحيح و سالمه بسپار به خدا خودش داده خودشم حافظشه😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم .به نظرت از چند وقت قبل از انتقال باید ویتامین بی مصرف کنم .نروبین خوبه بزنم ؟ واینکه من ...

نه گلم اصلا سرخود کاری نکن حتما با دکتر مشورت کن عزیزم

شاید تفسیر اون و نظرش متفاوت بلشه 

اصلا من بعضي دكترارو درك نميكنم يكي مثل اين دكتر يكي هم مثل دكتري كه نيلدا جون پيشش رفته بود. باباجا ...

قربونت برم عزیزم ممنون بابت دلداریت ان شاءالله که دوقلوهای نازتو صحیح و سالم و به وقتش بغلشون کنی 😍😍

آره واقعا هر حرفی که به زبونشون میاد بدون فکر میزنن غافل از اینکه اون زنی که نشسته جلوت با تک تک حرفات داغون میشه 

وقتی جواب آمنیوم اومد خوشحال بردم مطب برگشته میگه فکر نکنی تموم شده باید اکو و آنومالی هم چند مرحله بری انگار آب یخ ریختن رو سرم

ولی من بازم همه ی امید و توکلم فقط به خداییه که بچه مو بهم داده