2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

کسی نیس ؟؟؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من دیروز لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کردم  اندرومتریوزداشتم  برام ۳ تا دیفرلین ...

عزیزم دیفرلین خیلی وقته پیدا نمیشه باید مشابه ایرانی یا هندی رو بگیری میشه دکاپتیل و واریوپپتیل و اینها تازه همینا هم همه جا نیست 

باز زنگ بزن به دکترت بپرس ولی همینه 

اره عزیزم.۸هفته امروز تموم میشه

الهی شکز دعا کن منم باز لک بینی قهوه ای دارم دیگه مام نمیرم شهر خودم دکتره گفت امپول پروژسترون و استرادیول و ... تا ۲ تیر که واسه سونو قلب میای ادامه بده ..خیلی نگرانم یعنی قلبشون تشکیل میشه؟ چرا خونریزی دارم ؟ امپول روزی همون یکی میزنم ولی شیاف رو کردم روزی ۲ تا هر ۱۲ ساعت 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من دارم میزنم.استرادیولو گفت کم کن هفته۳تا بعد۲تا بعد۱ و بعد هم قطع بشه

منم هفته ۶ هستم تا چهارشنبه میخورم همون روزی ۴ تا رو امید خدا از پنجشنبه استرادیولامو کم کم مثل همونی که تو گفتی بمنم گفتن کم میکنم ولی امپولمو ادامه میدم چون دکنر خودمم همدان گفت شیاف و امپول رو ادامه بده تا بیای سونو قلب.. لک بینی م دارم دعا کن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
البرز که میگن بهتره من اسوه هست جاش فقط یه نقطه اندازه جوش معلومه فقط یکیش کبود شد

با اینکه پوستم نازک و حساس نیست الان پنج روزه نمیزنم ولی هنوز کبودیاش هست

جای سوزنم همینجوری ک میگی می موند اما الان کمرنگ شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
البرز خیلی خوبه اسوه سوزنش کلفت و دردناکه

والا چی بگم برا من با اینکه پوستم نازک و حساس نیست الان پنج روزه نمیزنم ولی هنوز کبودیاش هست

بعضی جاهای دور نافم که سوزن به زور داخل میرفت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ویتامین ها رو جداگونه گفت استفاده کنین گفت مثلا هی یه سنگ و با سنگشور بشورید آخرش سنگ از بین می‌ره م ...

پس بنظر شما چه ویتامینهایی بخرم براش که هم تداخل نذاشته باشت و هم‌کم نباشه؟

قبل انتقال چه ضرري داره! تازه تو دوران بارداري هم ضررش اثبات شده نيست 

سلام

میشه لطفا بگید

ویتامینهایی که شما استفاده کردید و مناسب بودند برای کیفیت تخمک چی بود؟

دکترهای مام که اصلا قبل پانکچر میگن لازم نیست

و اگر در مورد تقویت آقایون و کاهش dfi هم اطلاعاتی دارید میشه بگید؟

قبل انتقال چه ضرري داره! تازه تو دوران بارداري هم ضررش اثبات شده نيست 

خیلیا میگن سردی هسش میترسم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پس بنظر شما چه ویتامینهایی بخرم براش که هم تداخل نذاشته باشت و هم‌کم نباشه؟

ویتامین ایی ،د۳،سلنیوم،الکارنیتین،ویتانین ث اما اگه الان دارو مصرف میکنه موقع خرید به دکتر داروساز تو داروخانه بگین ،یا اینکه میتونین  داروهاشو بگین دکتر تو دفترچه بنویسه که هزینه هاش هم کم باشه اسم داروهای مصرفیش هم بگو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام  من دیروز لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کردم  اندرومتریوزداشتم  برام ۳ تا دیفرلین ...

داروهای نایاب زنگ بزن هر جا موجود باشه میگن

پونه جان کدوم مرکز بودی؟ رویان به من هیچ توصیه ای نکرد ولی دقیقا منم همینجوری بودم ک میگی. بخاطر را ...

ااصلا نگران نباش خواهر💙 

پربودن مثانه اگر میخواست واسه انتقال تاثیرگذار باشه، قطعا همه جا تاکید میکردن رو این قضیه...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...