2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
جفتم لو لایینگه زینبی جان .خدا نکنه چسبندگی داشته باشه .اگه داشت تو سونو معلوم میشد؟؟؟تو سونو نوشته ...

خب پس علت معلوم شد، آره نشود میده اغلب نگران نباش 😉 😉 😉 😉 

علت همون جفت پایین هست واسه شما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس علت معلوم شد، آره نشود میده اغلب نگران نباش 😉 😉 😉 😉  علت همون جفت پایین هست واسه شما

ممنون عزیز دلم .خدا رو شکر هستی که از نگرانی ما کم کنی .خیر ببینی عزیزم .من خونریزیم قطع شده .از امشب دو باره انوکسا رو شروع کردم ولی همچنان شیاف میذارم .تا هفته دیگه برم دکتر ببینم چی میگه. ان شالله خونریزی نکنم دیگه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
غلظت خون گلم برای هموسیستئین و کمبود ویتامین های گروه ب بالا بودن پروتئین c ریسک دیابت و اینا هست

مرسی عزیزم .به نظرت از چند وقت قبل از انتقال باید ویتامین بی مصرف کنم .نروبین خوبه بزنم ؟

واینکه من من که قندم هم بالا نیست ممکنه که بعدا مشکل دیابت پیدا کنم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای عزیزم میلاد خانوم معصومه رو تبریک میگم امیدوارم حال همتون خوب باشه و خبرای خوش ازتون بشن ...

منم دوران  بارداریدسختیو گذروندم شبو روزم استرس بود ۹ ماه بارداریم انقدر نگران بودم که تو ۸ سال نازاییم نبودم. ولی الان که دخترمو نگاه میکنم میگم چقدر حیف که از بهترین دورانه زندگیم هیچی نفهمیدم چقدر الکی فکراو خیالایه منفی کردم و خودمو بچمو اذیت کردم. شما این کارو با خودت و نی نی نکن عزیزم و از این هفته های باقی مونده حسابی لذت ببر. انشالله قسمته همه منتظرا بشه 

بچه ها من هفته ۷ام گاهی زیر دلم و کمرم درد میگیره شماهم اینجوری میشین؟ توروخدانگرانم

اره عزیزم طبیعیه این حالتا منم داشتم تا ۱۲ یا ۱۳ هفته که کلا این دردا باهام بود ولی بعد کمتر شد

سلام عزیزم .چه خوب شد اومدی از خودت خبر دادی .همیشه به یادت هستم .ان شالله هفته های دیگه هم به سلامت ...

سلام عزیزدلم ممنون از محبتت ان شاءالله نینی نازتو صحیح و سالم بغل کنی گلم

آره واقعا دوران بارداری درعین حال که لذت بخشه پر از استرسه دیگه فقط با توکل به خدا دل آدم آروم میشه توکل به خودش 

ان شاالله قسمت همه ی چشم انتظارا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
منم دوران  بارداریدسختیو گذروندم شبو روزم استرس بود ۹ ماه بارداریم انقدر نگران بودم که تو ۸ سال ...

اره عزیزم شما رو یادمه خداروهزاران مرتبه شکر که به سلامتی این دورانو طی کردین خدا گل دختری رو براتون حفظ کنه 

من اگه تو سونو ان تی نترسونده بودنم اصلا اهل استرس نبودم خودمو زده بودم به بیخیالی

توکل به خدا ان شاءالله که همه ی چشم انتظارا خیلی زود دامنشون سبز شه و مامانای باردار هم به سلامتی این دورانو طی کنن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خوب خدا رو شکر که نیازی نداشتی عزیزم  من دکتری که شهر خودمون زیر نظرش بودم برام نوشت البته با ...

منم انوکسا زدم

بازم خوبه که آزمایش دادی. 

پس با این حساب بهتره آزمایش بدیم. حالا اگه دوباره رفتم پیش دکتر شرکت ازش میخام ازمایش بنویسه. چون فعلا نمیتونم متخصص رویان برم

من امروز پریود شدم بنظرت پریود بعدی میتونم برم برای انتقال؟ ممکنه بازم سیکلم لانگ باشه

یا بهتره دو ماه به خودم استراحت بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم انوکسا زدم بازم خوبه که آزمایش دادی.  پس با این حساب بهتره آزمایش بدیم. حالا اگه دوباره ر ...

به نظرم فعلا یکم به خودت استراحت بده ،تا این هورمونها پاک بشن از بدنت ،احتمالا دوباره برات لانگ در نظر میگیرن 

آنوکسا چه دوزی مصرف کردی ? میگم دونه ای چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...