2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها اگه میدونید راهنمایی کنید دکترم امپول سینافکت حاوی ویال ۵/۵ داده روش نوشته یک میلی گرم. ...

نگران نباش عزیزم .واسه منم همین جوری تجویز کرد .کم هم نیومد خیالت راحت باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم واحد از میلی خیلی کمتره کافیه نگران نباش

میدونم واحد از میلی کمتره فدات شم. فقط نمیدونم با این سرنگ انسولین تا عدد ۲۰ منظورشون بوده یا پایین تر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستای عزیزم میلاد خانوم معصومه رو تبریک میگم امیدوارم حال همتون خوب باشه و خبرای خوش ازتون بشنوم خیلی وقته نمیومدم سایت از همه جا بی خبرم

ان شاالله که حال دلتون خوب باشه و حضرت معصومه واسطه بشن برای اجابت دعاهامون..

درسته زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا ولی همیشه به یادتونم و براتون دعا میکنم لطفا شما هم برای منو بچه ام دعا کنید روز و شبم با استرس سپری میشه اصلا نتونستم از بارداریم لذت ببرم..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام چیکا جونم.قبل سیکل فولیک اسید خوردین؟من فقط ویتامینامیخورم یادم رفته بود بنظرت الان شروع کنم؟فو ...

سلام عزيزدلم من خيلي وقته فوليك ميخورم اره بخور فكر نميكنم مشكلي داشته باشه. فوليك ١ عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای عزیزم میلاد خانوم معصومه رو تبریک میگم امیدوارم حال همتون خوب باشه و خبرای خوش ازتون بشن ...

سلام عزیزم .چه خوب شد اومدی از خودت خبر دادی .همیشه به یادت هستم .ان شالله هفته های دیگه هم به سلامتی طی بشه و نی نی رو سالم بغل بگیری .والا ما هم هر روز یه داستان داریم فک نکن ما هم بدون استرس سپری میکنیم .توکل به خدا .ان شالله خودش کمک کنه به سلامتی بگذرونیم این دوره رو 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام بچه ها اگه میدونید راهنمایی کنید دکترم امپول سینافکت حاوی ویال ۵/۵ داده روش نوشته یک میلی گرم. ...

سلام عزيزدلم اره تا روي ٢٠ بكش منم همينجوري ميزدم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزدلم اره تا روي ٢٠ بكش منم همينجوري ميزدم

سلام عزیزم مرسی جواب دادی باشه. شما هم از روز ۱۴ مصرف ال دی زدی یا دیرتر ؟ راستی چیکا جون میتونم صبح بزنم ولی همیشه سر همون ساعت بزنمش

سلام عزیزم مرسی جواب دادی باشه. شما هم از روز ۱۴ مصرف ال دی زدی یا دیرتر ؟

اره فكر كنم همينجوري بود دقيق يادم نيست گلي ولي تا جايي كه يادمه اينجوري بود منم فكر ميكردم كمه اما دقيق تا سر تايم رسيد

خداياشكرت....❤️ 
اره فكر كنم همينجوري بود دقيق يادم نيست گلي ولي تا جايي كه يادمه اينجوري بود منم فكر ميكردم كمه اما ...

خب خیالم راحت شد. با همون سوزن خود سرنگ انسولین ویال رو میکشیدی آخه نمیدونم چه جوری ازش بکشم هر روز.