2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044586 بازدید | 684400 پست
بچه ها من روز انتقال چندتا بطری آب خوردم ولی مثانه ام خیلی پر نبود از خانومی که تو اتاق عمل بود پرس ...

من دوبار قبل اینکه دکترم بیاد رفتم دستشویی به پرستار گفتم گفت طوری نیس همینکه یمقدار داشته باشی بسه

یا رب العالمین
سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ همون روزی که دکتر عفونی مرخصم کردم دکتر زنان اورژانسی عملم کرد بخاطر قند ...

نگفتن چرا بچه تون را گفتن دور باشه؟

خواهرمن دکترش چیزی نگفته بود گفته بودشیرت خودتا بخوره انتی بادی داره ازاول هم بچه ش پیش خودش بود تو خونه هم ماسک میزدوبهش شیرمیداد

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتن چرا بچه تون را گفتن دور باشه؟ خواهرمن دکترش چیزی نگفته بود گفته بودشیرت خودتا بخوره انتی بادی ...

بخاطر کرونا این طور گفتن. اولش قرار بود فقط یکی دو روز باشه اما الان گفتن تا یک هفته نباید ببینمش. برا شیر خوردن مشکلی نداره ولی خودم تا الان نتونستم شیرمو بدوشم براش.ولی خب دور بودن ازش رو فعلا برام اجباری کردن . اشکال نداره تحمل میکنم این چند روز رو.اینجا انگار خیلی سخت گیری میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بخاطر کرونا این طور گفتن. اولش قرار بود فقط یکی دو روز باشه اما الان گفتن تا یک هفته نباید ببینمش. ب ...

سلام عزیزم خوبی

قدم نورسیده مبارک الهی قدمش خیر باشه زیر سایه پدرمادرش بزرگ شه

عزیزم ی سوال واسه شما اخرین باردومرحله ای انتقال دادن درسته؟

میشه بگین چندتا انتقال دادن و چند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قبل از انتقال مرتب کلسیم ، آهن میخوردم. وقتی تو سیکل رفتم فقط بعضی روزا خوردم. چون تعداد قرصام زیاد ...

بازم خوبه خوردي قبل انتقال. 

آره واقعا از دكترم خيلي راضي هستم، ان شاالله عزيزم به اميد اتفاقها و خبرهاي خوب😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی قدم نورسیده مبارک الهی قدمش خیر باشه زیر سایه پدرمادرش بزرگ شه عزیزم ی سوال واسه ش ...

سلام عزیزم. ممنون. ان شاالله قسمت خودتون و بقیه دوستان

آره دومرحله ای بود. اول یه جنین دو روزه .سه روز بعد هم دو تا ۵ روزه انتقال دادن برام

ممنون دوست عزیزم.به نظرتون سردی یاگرمی قبل تخمک کشی توجنسیت تاثیرداره؟من قبل تخمک کشی شیروتخم مرع دو ...

بنظرم موثره مخصوصا روی آقایون تاثیر داره چون اسپرم yشون زیاد میشه‌

کاسنی خیلی برا مردا خوبه شوهر من از چند ماه قبل تخمک کشی روزی یه استکان میخورد...

شیر جزو غذاهای سرده کمش کن و اگه هم میخوری با دارچین و عسل قاطیش کن حتما

خواهشا جواب بدین هزینه داروهای پانکچر تو مرکز دولتی تازگیا چقدر میشه

عزیزم بستگی داره داروهاتون ایرانی باشه یا خارجی؟ دوستان اینجا سینال اف و کارما داشتن دوتومن شده بود ولی امپول خارجی پنج تومن میگفتن

سلام عزیزم. ممنون. ان شاالله قسمت خودتون و بقیه دوستان آره دومرحله ای بود. اول یه جنین دو روزه .سه ...

دلارام دکترت کی بوده کجا انجام دادی ؟ تو حرفات گفتی دور از خونه ، مگه اهوازی نیستی؟

سلام عزیزم. ممنون. ان شاالله قسمت خودتون و بقیه دوستان آره دومرحله ای بود. اول یه جنین دو روزه .سه ...

مرسی که جواب دادی

ان شاالله زودتر خوب شی نینیتو بتونی بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دلارام دکترت کی بوده کجا انجام دادی ؟ تو حرفات گفتی دور از خونه ، مگه اهوازی نیستی؟

عزیزم رویان بودم. دکترم مصطفایی بود اما نوع انتقالم رو دکتر محیطی برام تو پرونده نوشت. 

خوزستانی هستم اما اهوازی نه. خونمون امیدیه هست.خونواده هامون هم کلا خوزستان ساکن نیستن.البته تا دو سال پیش بودن ولی دیگه بخاطر آلودگی و مسایل دیگه ترجیح دادن برن استانای دیگه ساکن بشن. فعلا اینجا کسی رو نداریم.