2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
ان شاالله به سلامتي كنجداتو با خودت مياري و نه ماه بهت ميچسبن😍 فقط خيلي ريلكس و شاد باش🌷

ممنون از دعای قشنگت عزیزم، انشاءالله، باشه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستای گلم

منم فرداانتقال دارم

ازصمیم قلب ازتون میخوام برام دعا کنیدوبرای برآورده شدن آرزوم(مادرشدن)سه تاصلوات بفرستید

ان شاءالله فرداک تولدحضرت معصومه هس این بانوی بزرگواربه همه ی شما نظرکنه الخصوص اونایی ک فرداانتقال دارن

ان شاءالله ب منم تو روزتولدشون عیدی بدن

الهی آمین🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ربطی نداره من بعد قطع پروژسترون فرداش پریود شدم کل دوره لک دیدم ۲۰ روز گذشته دوباره پریود شدم جال ...

شوره جون دکترت کیه؟

دو بار کدوم دکتر برات انتقال داد؟

برای شروع سیکل انتقال آخر که رفتی، دکتر درمورد منفی شدنه انتقال قبلت حرف خاصی نزد؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برواصعهان دکترفشارکی

اصفهان‌که‌دوربهم

براتهران‌میخام

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برای من نداد پاتولوژی، کفت نگاه کردم متوجه شدم عفونت داری و چسبندگی. آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین داد ...

چقدردکتر‌خوبی

آنتی‌‌بیوتیک‌هاروبراچه‌مدت‌داد؟

من‌تواینترنت‌سرچ‌کردم

چسبندگی‌بعدعمل‌..درمانش‌هورمون‌درمانی‌هس..همون‌داروی‌استروژن

آره‌عزیزم‌چراتاثیرنزاره..

دکترمن‌یه‌ماه‌گف‌بخورم‌آنتی‌بیوتیک‌

مترونیدازول‌باداکسی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم .میگم شما قبلا عکس رنگی انجام نداده بودید که متوجه این موضوع بشید ؟ علایمی هم داشتید ؟ ...

سلام‌گلم

من‌تاحالا‌۲بارعکس‌انداختم..چیزی‌نگفتن

دوبارهم‌هیستروشدم..سری‌اول‌هیچ‌مشکلی‌نداشتم

سری‌دوم‌هیسترو‌هیچ‌مشکلی‌نبود

استرس‌نداشته‌باش‌گلم..قرارنیس‌همه‌یجورباشن

سلام دوستای گلم، انشاءالله فردا انتقال جنین دارم، خیلی التماس دعا دارم      

عزیزم انشاالله فردا همه چیز برات به خوبی پیش بره خدای مهربون دلت رو شاد کنه به حق مولا علی و نی نی تو صحیح وسالم بزاره بغلت ‌❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام دوستای گلم منم فرداانتقال دارم ازصمیم قلب ازتون میخوام برام دعا کنیدوبرای برآورده شدن آرزوم(م ...

عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله به حق خانم حضرت معصومه خدای مهربون دلت رو شاد کنه انتقالت مثبت بشه 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
شوره جون دکترت کیه؟ دو بار کدوم دکتر برات انتقال داد؟ برای شروع سیکل انتقال آخر که رفتی، دکتر درمو ...

دکتر مشایخی بعد انتقال منفی اول خواستم آزمایش ایمنی بنویسن گفتن ۴۰ درصد شانس بارداریه. سونو داپلر دادم بعد انتقال دوم اونم خوب بود. اینبار دیگه میخوام هم هیسترو انجام بدن هم ایمنی و انعقادی

خدایا شکرت
سلام گلم خوبی؟ میشه دوباره تگ کنی؟ ایشالله ازفردا بتونم بیام. راستشو بخوای انگار پایین نمیاد

عزيزدلم كافيه اراده كني مطمئن باش پايين مياد منم حرف خودتو ميزدم ولي اراده كردم شد من ١٢٢ كيلو بودم شدم ٨٥ كيلو البته با قد ١٨٢😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای گلم منم فرداانتقال دارم ازصمیم قلب ازتون میخوام برام دعا کنیدوبرای برآورده شدن آرزوم(م ...

ان شاالله عزيزم فردا همتون دست پر ميايد خونه و بعد از دوهفته بتاي عاليتون رو جشن ميگيريم😍 فقط بدون استرس باش🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دکتر مشایخی بعد انتقال منفی اول خواستم آزمایش ایمنی بنویسن گفتن ۴۰ درصد شانس بارداریه. سونو داپلر دا ...

سونو داپلر برا چی دادی؟ چه فرقی با واژینال داره؟

وقتی اومدی رویان هیستروسونوگرافی نشدی؟ عکس رنگی داشتی؟ من چون تا قبل از اون، چکاپی از رحم نداشتم هیستروسونو شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اون ماه بعد قطع شیاف پریود شدم ۲۲ روز گذشته دوباره پریود شدم کل ماه رو هم لک دیدم. موعد پریودی خودمه ...

خب اشکالی نداره که فاصلش ۲۲ روزه

من فکر کردم ۲۲ روز از ازمایش بتات گذشته و امروز اولین پریودت بوده.