2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044744 بازدید | 684407 پست
سلام عزیزم همونطور که خودت گفتی نباید ناگهانی قطع میکردی با توجه به دوز مصرفی حداقل  در ۱۰ روز ...

سر خود مصرف نکردم. ایمونولوژیست تجویز کرده ولی خارج از مرکز بود و نوبتاش تلفنی نیست حتی حضوری هم به این آسونیا پاسخگو نیست

روزانه یه قرص ۵ میل میخوردم الان سه روز کامل قطع کردم. 

تدریجی یعنی دو قرص تبدیل به یکی بشه بعد نصفی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زنگ زدم عرفان میگه ما سونو نمیکنیم یدفعه تهوعم از صبح قطع شد و درد کمر دارم با دل درد و دلم تیر میکش ...

عزيزم برو بيرون سونو من ميرم بيمارستان كودكان وقتي استرس داشته باشم. تو خيابان طالقاني تو وليعصره شبانه روزي سونو دارن دكتراشم خوبن خدايي

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم برو بيرون سونو من ميرم بيمارستان كودكان وقتي استرس داشته باشم. تو خيابان طالقاني تو وليعصره شب ...

باشه گلم فعلا شوهرم رفته برام دارو بخره اومد بهش میگم بریم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستانی که مثبت شدین از شیاف استفاده کردین یا امپول؟کدومش بهتره؟

دكتر من تركيبي ميده روزي ٢ شياف ميده و هر سه روز يكبار يه امپول 

خودش موقع انتقال شياف هم گذاشت برام ، چون  شياف واژينال پروژسترون محيط رحم را زياد ميكنه و امپول پروژسترون خون را

ومن مقاله اي خوندم كه شياف موثر تر از امپول عمل كرده  

سر خود مصرف نکردم. ایمونولوژیست تجویز کرده ولی خارج از مرکز بود و نوبتاش تلفنی نیست حتی حضوری هم به ...

مید‌ونم عزیزم که طبق تجویز خوردین

منظور من از مصرف سر خود همین سوالی بود که اخر پرسیدی که بخوای بعد از قطع کردن مجدد بخوری و کم کم قطع کنی

بعضی دکترا دستور قطع رو اینطور میده تا ۵ روز نصف دوز فعلی و پنج روز دوم نصف نصف دوز و به همین صورت تا قطع قرص 

حالا چون سه روز از قطع قرصتون گذشته نمیدونم بشه کاریش کرد یا نه 

بهترین کار مشاوره گرفتن از مرکزتون هست.

ان شاء الله عوارضش زودتر برطرف بشه و اذیت نشی

با آرزوی موفقیت در انتقال های بعدی 

سر خود مصرف نکردم. ایمونولوژیست تجویز کرده ولی خارج از مرکز بود و نوبتاش تلفنی نیست حتی حضوری هم به ...

هم می تونستی یک روز در میان بخوری هم نصف کنی بعد یک چهارم بخوری بعد قطع کامل 

خدایا شکرت

هپارین هم میزدی؟ من امروز پریود شدم یعنی ۲۲ روز بعد از قطع  شیاف.( ولی سر موعد خودم که اگه انتقال نمی دادم ) 

خدایا شکرت
هم می تونستی یک روز در میان بخوری هم نصف کنی بعد یک چهارم بخوری بعد قطع کامل 

مرسی عزیزم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مید‌ونم عزیزم که طبق تجویز خوردین منظور من از مصرف سر خود همین سوالی بود که اخر پرسیدی که بخوای ...

مرسی گلم ممنونم از توضیح و راهنماییت

لطف کردی

هپارین هم میزدی؟ من امروز پریود شدم یعنی ۲۲ روز بعد از قطع  شیاف.( ولی سر موعد خودم که اگه انتق ...

انوکسا زدم البته دکترم گفت برو هماتولوژیست اگه پیشنهاد داد برات تجویز میکنم

رفتم هماتولوژیست گفت نیاز به ازمایش و اینا نیست ولی میتونی برای لانه گزینی استفاده کنی. با این وجود دکترم راضی نشد برام بنویسه روز انتقال یه دکتر دیگه بود گفتم طبق نظر هماتولوژیست برام بنویسین و قبول کرد

هپارین هم میزدی؟ من امروز پریود شدم یعنی ۲۲ روز بعد از قطع  شیاف.( ولی سر موعد خودم که اگه انتق ...

چرا اینقدر دیر یعنی ممکنه منم تا ماه دیگه نشم

سرموعدی که هر ماه پریود میشی؟

گلم من تو نت خوندم بعد رفتم از داروخونه پرسیدم اینو بدون کیوتن و آسپرین تداخل دارویی دارن بعضی داروه ...

دو روزه آسپرین رو خوردم ، تقریبا دو ساعت فاصله ، کیوتن رو بعد شام میخورم ، آسپرین رو قبل خواب