2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
مرسی عزیزم که گفتی خیلی خیالم راحت شد چون هی ته دلم میگفتم کاش میگرفتم میخوردم. ممنونتم. فرتیل اید و ...

بله عزیزم فرتیل اید برای قبل پانکچر فرتیل سی ام برای قبل انتقال. البته اگر اووبوست داری همون کافیه 

بله عزیزم فرتیل اید برای قبل پانکچر فرتیل سی ام برای قبل انتقال. البته اگر اووبوست داری همون کافیه&n ...

نه ایندفعه اوابوست نگرفتم دیگه. مرسی راهنمایی کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همسر من قبل از پانکچر هم اندروفرتی رو دوماه خورد دی اف ای بالا بود ولی دکتر گفت نیازی نیست مجدد ...

یا خدا من اینو یه سال و نیم پیش خریدم ، دقیقا قبل کرونا ، گرفتم پونصد ، هیچ تاثیری هم نداشت ، البته شوهرم فقط یک ماه خورد باید بعدشم میرفت آزمایش میداد نرفت

چرا نیاز نیست آز بده ، من شوهرم dfi اش 36 بود پنج ماه قرص خورد تازه شد 22

بچه ها من یه هفته ست ، دارم ال آرژنین، ال کارنتین ، کیوتن ، سلنیوم ، ب کمپلکس ، ویتامین ای ، فولیک اسید ، آسپرین میخورم ،

امروز از صبح همش تپش قلب دارم

به نظرتون میتونه از عوارض یکی از این قرصا باشه

البته قبلا هم تپش قلب داشتم اما خیلی کمی ماهی دوماهی یبار وقتی عصبی میشم

اما امروز از صبح تا الان یسره تپش قلب دارم عصبی هم نشدم

بچه ها من یه هفته ست ، دارم ال آرژنین، ال کارنتین ، کیوتن ، سلنیوم ، ب کمپلکس ، ویتامین ای ، فولیک ا ...

عزیزم الکارنتین و ویتامین ای میتونن تپش قلب بیارن اگر پیاده روی میری سعی کن یکساعت قبل از اون بخوری بعدم بری پیاده روی که ساکن نمونی تپش بگیری

قربونت عزیزم بله عزیزم قطع کردم ولی نمیدونم چرا پریود نشدم  دیروز رفتم اینوفولیک گرفتم و برای ...

چقدر خوب برنامه ریزی کردی. خدا کنه طبیعی مامان بشی❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی از توضیحات کاملتون ایشالا خیلیزود نتیجه بگیری والا من شوهرم دلش به این کارا رضا نیست موندم چجو ...

انشاالله خوشیای زندگی فقط برات پیش بیاد آره هزینه ها سنگینه توکل بخدا کن برو جلو انشاالله خدا میبینه چقد تلاش میکنی تلاشاتو بی جواب نذاره گلم الهی آمین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن اصلا پروزیترون استفاده نمیکنم فقط قرص دوفاستون میخورم

چقد خوب کاش برای منم تجویز کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من این رو پارسال گرفتم گلم ،یه داروخانه نزدیک مرکز رویان بود 

انشاالله برات خیر باشه عالیه برا ذخیره تخمدان

من روز 14انتقال ازمایش داشتم. بقیه کارام و مدل استراحتم مثل خودت بود. من روز یازده انتقالم به اصرار ...

خداروشکر دلت شاد شد💜

ممنونم از پیامت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من یه هفته ست ، دارم ال آرژنین، ال کارنتین ، کیوتن ، سلنیوم ، ب کمپلکس ، ویتامین ای ، فولیک ا ...

گلم من تو نت خوندم بعد رفتم از داروخونه پرسیدم اینو بدون کیوتن و آسپرین تداخل دارویی دارن بعضی داروها تداخل دارن من پنجاه تا مصرف کردم بعدا فهمیدم درسته دکتر داروخانه گفت دیگه مصرف کردی اثرش از بین نمیره اما باعث نمی‌دونم یه چیزه علمی گفت میشه گفت بهتره مثلا آسپرین و ظهر و کیوتن و شب مصرف کنی تو چقدر فاصله میدی؟؟

شما اون ۳باری که میکروکردین داروهای شوهرت وخودت متفاوت بود؟یه مرکز انجام دادین؟

نه هر سه بار مراکز متفاوت بود و همینطور داروها 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...