2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم من سه روزه پردنیزولون رو ناگهانی قطع کردم درد مفصل دارم علتش رو نمیدونستم. فکر میکردم علتش ضعیف شدن بدنم بر اثر داروهای انتقال هست.

بنظرتون الان دوباره با دوز کم مصرف کنم؟ 

سندرم قطع ناگهاني کورتيکواستروئيدها ممکن است بصورت نارسايي آدرنال تظاهر نمايد. اين بيماران دچار علايمي از قبيل بي اشتهايي، تهوع، سرگيجه، سردرد، کاهش وزن، درد مفاصل، بي حالي و تب مي شوند. براي اجتناب از اين علايم توصيه مي شود گلوکوکورتيکوئيدها را بتدريج و در طول چند ماه قطع نماييم. ابتدا در مدت چند هفته دوز فارماکولوژيک را تا حد فيزيولوژيک پايين مي آوريم و سپس تعداد پردنيزولون مصرفي را هر 2 تا 4 هفته يک ميلي گرم کاهش مي دهيم و  2 تا 3 ماه بعد مي توان محور هيپوتالاموس، هيپوفيز، آدرنال را با ACTH آزمايش نماييم و اگر محور فعال نشده باشد مي توان دارو را قطع نمود. روشهاي ديگري نيز وجود دارد که مورد بحث قرار خواهد گرفت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره خدا رو شکر عزیز دلم.الان خیلی بهترم اما دیروز زیاد تعریفی نبودم. ان شاالله برا شما همیشه به خوبی ...

خداروهزار مرتبه شكر ولله شايد باورت نشه من فقط براي دكتر به دكتر رفتن از خونه ميرم بيرون يسره تو خونم. خدا خودش حافظ همه باشه الهي

خداياشكرت....❤️ 
دوستای عزیزم من سه روزه پردنیزولون رو ناگهانی قطع کردم درد مفصل دارم علتش رو نمیدونستم. فکر میکردم ع ...

سلام عزیزم

همونطور که خودت گفتی نباید ناگهانی قطع میکردی با توجه به دوز مصرفی حداقل  در ۱۰ روز تا دو هفته به تدریج قطع می شد.

بهتره در مورد عوارض دارو و مصرف دوباره ش با پزشک یا مر‌کز تون تماس بگیرین پردنیزولون دارویی نیست که سر خود مصرف بشه 

@nedajooon12345    كجايي عزيزم بيا از خودت خبر بده

زنگ زدم عرفان میگه ما سونو نمیکنیم یدفعه تهوعم از صبح قطع شد و درد کمر دارم با دل درد و دلم تیر میکشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏