2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044525 بازدید | 684391 پست
بارانا توم تا 12 هفته میخوای بزنی؟ استرادیولتو چه جوری میخوری؟ شیافم میزاری؟

من دارم میزنم.استرادیولو گفت کم کن هفته۳تا بعد۲تا بعد۱ و بعد هم قطع بشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ن بابا خواهش میکنم سه تا استرادیول از روز دوم پریود روز ۹ رفتم ضخامت آندومتر ۹و نیم بود باز سه روز ...

شما سقط هم داشتید زبونم لال؟دفعه چندمتونه انتقال میدید؟انشالله هرچی خیرِ براتون پیش بیاد؟بهم خبر میدی ازمایش دادی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

عزیزم خیلی تبریک میگم 

ایشالا به سلامتی بری پیشش و یه عمر چراغ خونت باشه

همین آندروفرتی ترکوند جواب آزمایش شوهرمو اصلا براش نیافتاد دی آف ای شده ۴۰تحرک سریع صفر مورفو صفر

یعنی قبلش بهتربود؟؟؟من تونت سرچ کردم خوب بود

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من اولین انتقالمه سقط نداشتم.دیگه توکل بخدا. آره حتما.التماس دعا.

خداروشکر.حتما اگه لایق باشم دعاتون میکنم.شماهم منو یادتون نره لطفا.من خودم بعد سقطم همش میگم کاش مثبت نمیشدم اگه نمیخاست بمونه برام.توکلبخدا الانم زوری نمیخام هیچی هرجور که صلاح میدونه

سلام عزیزم اره هم من هم شوهرم گرمیجات خیلی خوردیم من ۵ تا جنین برام تشکیل شد یکی از جنین ها موقع بیو ...

اشکال نداره ازحکمت خدامیخادیه پسربهت بده ان شالله میگیره.اصفهان بودیدیاتهران؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزيييزدلم قدم نو رسيده مبارك😍😍😍خودت بهتري الحمدالله؟

آره خدا رو شکر عزیز دلم.الان خیلی بهترم اما دیروز زیاد تعریفی نبودم. ان شاالله برا شما همیشه به خوبی بگذره. تو رو خدا مواظب خودتون باشین. ان شاالله فسقلاتو صحیح و سالم بدون اذیت شدن بغل میگیری عزیز دلم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ن بابا خواهش میکنم سه تا استرادیول از روز دوم پریود روز ۹ رفتم ضخامت آندومتر ۹و نیم بود باز سه روز ...

سلام عزیزم، فرتیل سی ام رو برای افزایش ضخامت دکتر بهت داد؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست