2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044655 بازدید | 684401 پست
عزیزم به سلامتی زایمان کردی؟ خودتو گل پسرمون خوبید؟

سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده بود نی نی . باور میکنی درست حسابی ندیدمش هنوز. گفتن تا یک هفته نباید پیشش باشم بخاطر کرونا. موقع عمل که اینقد ترس و استرس داشتم یادم رفت اما بعدش همه رو دعا کردم. ان شاالله همه به خواستشون برسن و بزودی فسقل یا فسقلاشون رو بغل بگیرن. اون اوایل خیلی این لحظه دست نیافتنی بود برام اما الان که بهش فکر میکنم زود گذشت. خدا رو شکر. ان شاالله شما و همه دوستان خیلی زود بیاین و بگین زود گذشت و هیچکس مثل من درگیر کرونا نشه که نتونه بچش رو ببینه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک، انشاءالله زیر سایه پدر و مادرش سلامت باشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره ۲ تا فرش انتقال دادم که منفی شد

اله جانینان ‌😔عیبی نداره گلم خدا بزرگه انشاالله به زودی دامنت سبز میشه🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

ای جان دلم مبارک باشه عزیزم انشالله که خیلی زود روی ماهشو یه دل سیر ببینی قربونت برم. ممنونم که دعامون کردی انشالله که زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه خدا حفظش کنه. الهی آمین انشالله که یه روزم قسمته من بشه❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانوما من بدون دارو فولیکول بالغ ندارم.شوهرمم فقط ۱۵ درصد اسپرم نرمال داره.کسی هست مثل شرایط من باشه ...

عزیزم چندتا جنین برات تشکیل شد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام پس بنظرتون چه دارویی الان برای دی اف آی خوبه؟

ببینین اینارو رعایت کن دکتر جنین شناس بهم گفت

سالاد کاهو با زیتون

دوم پیاده روی که بدنش عرق کنه دوتاتون هم میتونین برین ن تا حدی که طپش قلب بگیرین

سوم نزدیکی مکرر یک روز در میان برای سلامت اسپرم

چهارم یخ روی بیضه حتما استفاده بشه

حتما به یه اورولوژیست بره چون برا شوهرم آمپول تجویز کرد با آزیترومایسین و ویتامین ایی

با اینکارا شوهرم دی اف از ۴۰ اومد ۱۴ شد و مورفو ۲ اما تحرک سریعش ۵

اما چون تنبلی کرد و دو شب قبل پانکچر نزدیکی و تخلیه نداشت،  یک شب قبلش تخلیه داشت که دکتر گفت همون باعث شده اسپرم کافی نداشته باشه موقع پانکچر من که جنین تشکیل بدن مجبوری عمل تسه کردن

موارد بالا رو حتما رعایت کنه معجزه میکنه

سعی کن گرمیجات میدی در کنارش عرق کاسنی و سالاد کاهو با روغن زیتون هم بدی من کلم سفید هم رنده میکردم و آبلیمو و نمک هم میزدم تا طعم دار بشه اما اگه میتونین استفاده کنین فقط نمک و روغن زیتون بزنین جوانه گندم هم که اگه بزنی عالیه 

انشاالله نتیجه بگیری گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

عزيييزدلم قدم نو رسيده مبارك😍😍😍خودت بهتري الحمدالله؟

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها من امروز صبح با دل درد و کمر درد از خواب بیدار شدم هنوزم دل و کمرم درد میکنه و تیر میکشه این طبیعیه ؟ امروز برم بیمارستان یا بمونم تا همون فردا برم پیش دکتر خودم؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مبارک باشه عزیزه دلم انشالله که خدا برات هزارسال نگهش داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بسلامتی باشه ان شالله. ان شالله از این به بعد همچی برات آسون باشه. 

خدایا شکرت
سلام دوستم.شمابراتعیین جنسیت قبل تخمک کشی گرمیجات خوردید؟چندتاپسرتشکیل شد؟اگه ضخامتت کمه زیره سبزمصر ...

سلام عزیزم اره هم من هم شوهرم گرمیجات خیلی خوردیم من ۵ تا جنین برام تشکیل شد یکی از جنین ها موقع بیوپسی خراب شده بود دوتا پسر  دوتا دختر تشکیل شده بود ولی متاسفانه یکی از جنین های پسر مشکل ژنتیکی داشت وحذفش کردن یه جنین پسر برام 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

عزیزدلم قدم نورسیده مبااارک 😍😍😍😍

انشالله همیشه صحیح و سالم باشه و دل خوش داشته باشه ❤️❤️❤️