2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

سلام دلارام جون .قدم نورسیده مبارک عزیزم .انشالله پر خیر و برکت .چشم رو هم بزاری این یک هفته هم میگذره و پیش گل پسرتی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اله جانینان ‌😔عیبی نداره گلم خدا بزرگه انشاالله به زودی دامنت سبز میشه🙏🙏🙏

مرسی عزیزم .انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز صبح با دل درد و کمر درد از خواب بیدار شدم هنوزم دل و کمرم درد میکنه و تیر میکشه ...

سلام عزیزم دل درد و کمر دردت میاد و میره یا دردش مداوم؟ اگه میگیره و ول میکنه اشکالی نداره ولی اگه مداوم حتما برو بیمارستان

سلام ببخشید امپول سینافکت رو باید ازروز۲۰پریودی بزنم روزانه۵۰سیسی تا بعد که پریود شدم برم برا انتقال جنین فریز.کسی میدونه این امپول چیکارمیکنه؟انتقال اولم لانگ نبود مثبتم شد ولی سقط شد.چرا اینبار این امپولو دادن؟ممنون اگه میدونید جواب بدید

سلام ببخشید امپول سینافکت رو باید ازروز۲۰پریودی بزنم روزانه۵۰سیسی تا بعد که پریود شدم برم برا انتقال ...

سلام دکتر با این آمپول یه جورایی کنترل بدنو بدست میگیره با تزریق این آمپول جلوی ترشح هورمون ها گرفته میشه و دکتر خودش کم کم هورمونهای رشد تخمک رو جایگزین میکنه

سلام دکتر با این آمپول یه جورایی کنترل بدنو بدست میگیره با تزریق این آمپول جلوی ترشح هورمون ها گرفته ...

اخه منکه جنین دارم.پس تخمک که لازم ندارم قاعدتا.راستی باعث نمیشه اندومترم نازک بشه؟میترسم برا انتقال به حد لازم نرسه ضخامتش با این امپوله

اخه منکه جنین دارم.پس تخمک که لازم ندارم قاعدتا.راستی باعث نمیشه اندومترم نازک بشه؟میترسم برا انتقال ...

پیامتو کامل نخوندم احتمالا واسه همون ضخامت هست دیگه لابد اینجوری بهتره من خودم دیفرلین زدم اونم از تخمک‌گذاری جلوگیری میکنه

سلام عزیزم دل درد و کمر دردت میاد و میره یا دردش مداوم؟ اگه میگیره و ول میکنه اشکالی نداره ولی اگه م ...

از ساعت ۶ صبح تا حالا تقریبا مداوم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله روز ۲۱ سیکل قبل بعدش چون ال دی هم می‌خوردم سه روز بعد قطعش پریود شدم من الان روز 4 انتقالم

بمن ال دی نداد چون معمولا سروقت پریود میشم.اخی چه عالی انشالله که باردارمیشید.

یسوال دیگه.حالا داروهایی که بعد پریودیتون دادن چیبود؟ببخشید انقد سوال میپرسم

بمن ال دی نداد چون معمولا سروقت پریود میشم.اخی چه عالی انشالله که باردارمیشید. یسوال دیگه.حالا دارو ...

ن بابا خواهش میکنم

سه تا استرادیول از روز دوم پریود روز ۹ رفتم ضخامت آندومتر ۹و نیم بود باز سه روز استرادیول چون جنینام پنج روزه بود ۵روزم همون استرادیول به اضافه شیاف پروژسترون روزی دو تا هفدهم هم که انتقال دادم

قرص فرتیل سی ام هم از روز دوم روزی دوتا میخوردم