2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من قرص دوفاستون میخورم بجاش

دقیقا چه جوری یعنی دوفاستون و شیاف پروژسترون؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت     ریختم تو یه کاسه میرم و میام یکی میذارم گوشه لپم فرداش بدون اینکه نیاز به فشا ...

شکر خدا منم دیشب خیسوندم امروز می‌خوام بخورم میگم انجیر و میشه بعدها انتقال هم استفاده کرد؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم شما کجا لنفو انجام میدید؟؟ جلسه ای چنده؟ مثل ازمایشش هر بار باید همراه همسر رفت یا نه؟؟ دکت ...

من جواب اپکا ۸/۲بود گفتن بالا هستش ببین عزیزم مثلا جواب تیروئید برعکس عدد بالا باشه میگن پایینه ،پایین باشه میگن بالا هستش اما بگم دخترا که تجربه داشتن اونجا میگفتن

در مورد کجا هر جا که بشه انجام داد من تو مرکز درمانی شیخ الرئیس تو تبریز انجام میدم 

می‌فرستن آزمایشگاه شوهری نمونه میده اما قبلش باید آزمایش ایدز و انواع هپاتیت و بده ،برا نمونه ۵۵۰گرفتن برا آزمایش ۲۳۰گرفتن( آزمایش تیروئید و همون اول که انجام میده برا همه جلسات کافیه)

بسته به جواب آزمایشات میگن چند جلسه نیازه اما معمولا سه جلسه میگن بیایین تو هر سه جلسه نمونه شوهر و هزینه نمونه که ۵۵۰هسش میدیم و هزینه تزریق تو مرکز ۱۰۰هسش

همراه همسر بری خوبتره چون یکم درد داره و شاید همراه نیاز باشه اما اگه خواهر هم بره خوبه منظور همراه باشه خوبه

حالا جالبیه مرکزی که من میرم اینه هر کی تزریق اولی هسش نمونه های اون روز که همه می‌خوام تزریق بشن اون میاره مرکز از آزمایشگاه😂😂😂😂😂

انشاالله همه مون نتیجه بگیریم

عزیزم شما کجا لنفو انجام میدید؟؟ جلسه ای چنده؟ مثل ازمایشش هر بار باید همراه همسر رفت یا نه؟؟ دکت ...

شرمنده داخل پارانتز آزمایش تیروئید نوشتم اشتباه تایپ کردم آزمایش ایدز و هپاتیت منظورم بود👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉⛔⛔⛔⛔⛔

من این رو مصرف میکردم عزیزم .فکر میکنم همین باشه

ماشالا به تلاشت کجا پیدا کردی عزیزم اصلا پیدا نمیشه👏👏👏👏👏

کجا پیدا کردین

سلام مهربونم.. قربون محبتت💙 الهی امین... قسمت همه منتظرا💙

مبارکت باشه خواهری بارداری سالمی داشته باشی و به سلامتی بیاد بغلت فسقلی خاله

عزیزم میخوام بهشون پیشنهاد دو مرحله ای بدم .البته اگر قبول کنند و جنین‌ها قابلیت بلاست رو داشته باشن

فکر خوبیه

دکتر مشایخی توی لایو اینستا گفت یکی از روش هایی هست که برای کیس هایی باسابقه ی شکست مکرر، انجام میدیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام مهربونم.. قربون محبتت💙 الهی امین... قسمت همه منتظرا💙

مبارک باشه پونه جون👶👶😍 خداروشکر

فکر کنم از شش هفت نفری که با هم انتقال دادیم فقط شما باردار شدی درسته؟

تا روز ازمایشم امیدوار بودی اکثرمون چند روز اخر ناامید شدیم

شرایطتت این دوهفته چجوری بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مبارکت باشه خواهری بارداری سالمی داشته باشی و به سلامتی بیاد بغلت فسقلی خاله

ممنون عزیزدلم... با دعای شما دوستان. انشالله به زودیِ زود خبر مامان شدن شمارو جشن بگیریم تو نی نی سایت

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم میخوام بهشون پیشنهاد دو مرحله ای بدم .البته اگر قبول کنند و جنین‌ها قابلیت بلاست رو داشته باشن

بنظرت من آسپرین و پردنیزولون رو ادامه بدم؟

البته از روز ۱۵ کل داروهامو قطع کردم. ولی میگم خوبه این دوتا رو ادامه بدم.

یادته اون روز پرسیدی برا روز چندم برات آزمایش نوشتن. من طب بروشوری که چاپی بود بهت گفتم روز ۱۶

ولی روزی که رفتم ازمایش بدم نسخه ی دکتر رو قبول نکردن چون برای ۲۰ خرداد یعنی امروز ازمایش نوشته بود یعنی روز ۱۷

ولی من ۱۸ خرداد از دادم و داروهامم قطع کردم

بنظرت اوکی بوده ؟

فقط به خاطر هیدرو بودن میخواید لاپاراسکوپی بشی؟ لولها باید بسته بشه ؟ لاپاراسکوپی ذخیره رو کم میکن ...

لوله راستم بسته شده .نمیدونم ولی خیلی ازدوستان میگفتن کم میکنه اما خود دکترم گفت نه

مبارک باشه پونه جون👶👶😍 خداروشکر فکر کنم از شش هفت نفری که با هم انتقال دادیم فقط شما باردار شدی ...

مرسی فرزی جان... بله ظاهرا فقط من باردار شدم...

استرس که داشتم این روزای اخر. ولی با وجود اینکه تو خونه تست داشتم اصلا ازش استفاده نکردم تا روز ازمایش.

شرایطم که سه روز کامل استراحت بودم. هیچ چیز خاص مثل نشاسته و اینام نخوردم. فقط مصرف میوه و مغزو سبزیجاتم بالاتر رفت خصوصا الو و انجیر.. تو اتاق قدم میزدم . حتی شب پنجم رفتم خونه مامان تا سه چهار ساعت نشستم. علامت خاصی نداشتم غیراز دردهای پریودی که از روز 6 یا هفت شروع شد.

ارزو میکنم به زودی زود قسمت خودت و همه خانومای منتظر بشه این لحظه💙

الهی آمین...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
من جواب اپکا ۸/۲بود گفتن بالا هستش ببین عزیزم مثلا جواب تیروئید برعکس عدد بالا باشه میگن پایینه ،پای ...

مرسی از توضیحات کاملتون ایشالا خیلیزود نتیجه بگیری

والا من شوهرم دلش به این کارا رضا نیست موندم چجوری ببرمش 

مخصوصا که باید صبح بریم حالا گذاششتم صبح روز ترخیصم بهش بگم شاید اومد انجام داد

به من کاریو تایپ برای هر نفر یه تومن گفتن 

ازمایش کراش مچ هم یک و نیم  حالا به اینا هزینه لاپپارا ۱۵ تومن و بعدش پانکچر و انتقال رو هم اصافه کنم 

خدا کمک کنه 

ایشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کمک کنه