2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم نگران نباش خیلی خوبه که ساک و کیسه زرده هست برای قلب تا ۸هفته وقت هست بادوم و پروتئین زیا ...

بادوم میخورم گوشت و سینه مرغ هم میخورم اما ویتامین ب بهم نداد دکترم، همینجوری بخورم خودم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامن هم یچیزی تزریق کرد داخل واژن ولی انگار گفت hcg بنظرت درست شنیدم؟

نمی دونم عزیزم ولی این امپول رو هم به رحم تزریق می کنن قبل انتقال زدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چه خوووب نرسی عزیزم ایشالله حتمامیرم

عزیزم وزن چقد کم کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انجیر و خیس میکردی چند مدت شکر خدا مشکل نداشتی آره من خیلی سختمه برا اجابت مزاج ،انشاالله نتیجه گرفت ...

قربونت  

ریختم تو یه کاسه میرم و میام یکی میذارم گوشه لپم

فرداش بدون اینکه نیاز به فشار آوردن به خودمو داشته باشم کارم حل میشه  

از بعد از پانکچرم دارم هر روز میخورم

آخه میوه ها هم خوبن ولی یا سردیت میکنه یا نفخ

بعد اگر یبوست شدید باشه با میوه و کاهو جواب نمیگیری مثل من....ولی انجیر معجزه بود خداروشکر

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر ،من می‌خوام تمام راهکارهایی که میدونین و بلدین برای جلوگیری از یبوست بگی ...

برا من روغن زیتون و کیوی خیلی اثر داشت. کیوی رو حلقه حلقه کرده بودم قبلا و خشکش کرده بودم اونو ک میخوردم کارم را میفتاد. انجیر خیسم خیلی خوبه. یا تو اب خیس کن یا تو شیر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها شنبه میشه یازدهم انتقالم به نظرتون بی بی چک بزنم؟ ممکنه بی بی منفی بشه ولی بارداری باشه؟

خواهش میکنم تا روز ازمایش بی بی چک نزن عزیزم...الکی عصاب خودتو خورد نکن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩