2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه بچه ها من امروز سونو بودم و همچنان قلب رو ندید، انتقالم روز 15 اردیبهشت بود و اولین روز ...

عزیزم شما دیرتر از من انقال دادی تا الانم دوبار سونو رفتی؟؟؟؟؟بخدا زود رفتی اصلا نگران نباش الان این پیامتو دیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها زنگ زدم دکترم جواب ندادن امروز هم خاموشه.ازدکتر لاهوتی پرسیدم فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه ...

تا روز ازمایش باید بخوری عزیزم

واسه موکوس رحم و برای لانه گزینی خوبه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بتام روز 18 انتقال 1986 بود، یه بار روز 29 از روز انتقالم رفتم که ساک و کیسه زرده دیده شد، یه بارم ا ...

بیخود استرس نداشته باش واسه قلب جنینت سمه هنوز کلی وقت واسه دیدن قلبش داری

دکتر لاهوتی میگه کلا برا قبل انتقال هم مانمیدیم ولی دکترمن وقتی انتقالم بخاطر خونرسانی کنسل شد گفت ب ...

کلا واسه رحم و ضخامت و همه چی خوبه قرص خوبیه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بیخود استرس نداشته باش واسه قلب جنینت سمه هنوز کلی وقت واسه دیدن قلبش داری

امروز که خیلی خیلی ناراحت شدم، فقط توی دلم گفتم خدایا این همه رفت و آمد بخدا در روز من دو تا آمپول هپارین میزنم دو تا آمپول پروژسترون که امروز اونی که بهم آمپول میزد گف دیگه جا نداری، من و همه ما تموم این سختی ها را به جون می‌خریم بعد واقعا نمیدونم چرا باید اینجوری بشه برامون😔

خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم .پس یکم به خودت استراحت بده و دوباره با انرژی بیشتر شروع شد ❤ رویان س ...

فکر نمیکنم سرم بی تاثیر باشه ولی بقول تو نمیدونم چرا رویان مخالفه

حالا درموردش سرچ میکنم شاید مقاله ای چیزی درموردش داشته باشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امروز که خیلی خیلی ناراحت شدم، فقط توی دلم گفتم خدایا این همه رفت و آمد بخدا در روز من دو تا آمپول ه ...

گلم من اگه برم و این سونو قلب نبینم اصلا نگران نمیشم من خواهرم هفته ۸ رفت قلب تشکیل نشد هفته ۹ دوباره رفت تشکیل نشد تو هفته ۱۰ بود که قلب جنینش تشکیل شده بود الانم خواهرزادم ۵ سالشه😍😍حق داری استرس و نگرانی داشته باشی اما جز خطر هیچ چیزی برات نداره خودتو سرگرم کن

انشاالله به زودی زود هم مامان بشی هم صاحبخونه  اره هزینه ها خیلی زیاده مخصوصا واسه ما که از را ...

به به چه روزای خوبی درانتظارته

این دو هفته، روزای امیدبخشی هست 

انشالله برات خیر باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکر نمیکنم سرم بی تاثیر باشه ولی بقول تو نمیدونم چرا رویان مخالفه حالا درموردش سرچ میکنم شاید مقاله ...

دکتر نصر هم قبول نداره .میگن هنوز تاثیرش ثابت شده نیست .فرزی جون هزینه انتقالت چقدر شد؟سرم ها رو دونه ای چند گرفتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...