2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
پس من نداشتم برا انتقال فرش ازکی استرادیول دادن؟

تو مراحل درمانم که فرستادم براتون نوشتم از روز سوم پریودی.... 

برا من اینطوری شروع شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که مثبت شدن میشه از استراحتتون بگید اشکالی نداره من برم ۳روز بعدش مسیر ۳ساعته برم خونه بابام ...

منم برام سواله پرستار گفت استراحت کامل داشته باش منم میخوام اخر هفته برم خونه بابام نمیدونم چکارکنم.فقط مشکل ماشینه اونجاهم‌که کاری نمیکنم من فردا ۳روز کامل میشه

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اتفاقا. از قبل انتقال داشتم تا همین بعد انتقال. که امشب هم یه دونش رو خوردم. حالا از صحبتهای شما ...

اره باید قطع کنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان کسی امپول پرگووریس داره از پانکچرش مونده باشه اضافه

یا جدید کسی گرفته راهنمایی کنه کجا دارن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نه عزیزم کسی که مشکل داره نمیخوره که .برای همه ست . چون داخل سیکل طبیعی ضخامت تا یه حدی بالا میره ول ...

مرسی جوابمو دادی. ولی به من ندادن این سری انتقال دادم خیلیم برام عجیب بود که نداد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من هر سه انتقالم فرش بود استرادیول هم داشتم.....  معمولا دارن مگر اینکه کسی واقعا طبق شر ...

به من ولی ندادن. به نظرم این سری واسه من که انتقال داشتم خیلی کم کاری کردن و هیچی رو در نظر نگرفتن برام خدا ازشون نگذره. ولی اینسری دکترم خدا خیرش بده خیلی خوبه. 

خخواهر برا انتقال جنین فریز برا همه میدن نه اینکه مشکل ضخامت داشته باشیم

مرسی جونم که گفتی ولی مثل اینکه برای انتقال فرش هم میدن. آنا جون گفت بستگی به شرایط داره

منم برام سواله پرستار گفت استراحت کامل داشته باش منم میخوام اخر هفته برم خونه بابام نمیدونم چکارکنم. ...

کاش دوستان از تجربه هاشون بگن منم اونجا کاری نمیکنم مشکل مسیر فقط با دستشویی فرنگی که ندارن 

مرسی جوابمو دادی. ولی به من ندادن این سری انتقال دادم خیلیم برام عجیب بود که نداد

چون انتقالت فرش بود ،هر چند آنا جون هم گفت که انتقال فرش داشته ،منم هر دو انتقالم فرش بود و نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای.پس این همه نیازمون چی میشه؟

منم خیلی به این موضوع فکر میکنم ولی بیشتر به این فکر میکنم که دکترها با وجود اینکه میدونن نیست چطور بیمار رو وارد سیکل میکنن ،یعنی اصلا به این موضوع فکر نمیکنن که بیمار بدبخت باید از کجا تهیه کنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله میری قلب فندقاتو میبینی فقط همون وقت منو یاد کن، عجیب امروز ناراحت شدم😔

قربونت برم حتما.روز چند انتقال برای سونو رفتی؟بتات چند بود؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چون انتقالت فرش بود ،هر چند آنا جون هم گفت که انتقال فرش داشته ،منم هر دو انتقالم فرش بود و نداشتم

چی بگم. دکترا دیگه طوری شدن بعضیاشون که هی خودمون باید بهشون بگیم اینو بده اونو بده. البته که دکترای با دقتی هم داریم

قربونت برم حتما.روز چند انتقال برای سونو رفتی؟بتات چند بود؟

بتام روز 18 انتقال 1986 بود، یه بار روز 29 از روز انتقالم رفتم که ساک و کیسه زرده دیده شد، یه بارم امروز رفتم که میشه روز 36 از روز انتقالم که دکترم انتظار داشت قلبو ببینه و ندید