2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من بادستوودستکش میزارم درحدی که بالابره ازاون اپلیکاتور پمادا دارم میترسیدم زیادی بالابره گفتم براجن ...

نه مشكلي نداره بايد عميق گذاشته بشه جنين در اعماق رحم هستش نمي تونه به جنين برسه

تو خود بروشورش نوشته ٥ دقيقه دراز كشيدن كافيه

نمیدونم باز از دکترت بپرس اون زمان دکتر من گفته بود حداقل نیم ساعت.... 

من خودم دو ساعت دراز میکشیدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم باز از دکترت بپرس اون زمان دکتر من گفته بود حداقل نیم ساعت....  من خودم دو ساعت دراز م ...

سلام آنا جون خوبي؟ چقد خوشحالم بهمون سر ميزني. 

آنا جون من هفته هشتمم خيلي لرز دارم از هفته پنجم. امروز هم لرز بدي داشتم. بنظرت برم سونو. دكتر طرازي قلبش رو ديد ١٥ خرداد. براي ٥ تير بهم وقت داده. بنظرت چكار كنم؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها زنگ زدم دکترم جواب ندادن امروز هم خاموشه.ازدکتر لاهوتی پرسیدم فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه بدم یانه میگه ما تجویز وتوصیه نمیکنیم نمیدونم منظورش کلا برای انتقال بود یا بعدش

یا رب العالمین
بچه ها زنگ زدم دکترم جواب ندادن امروز هم خاموشه.ازدکتر لاهوتی پرسیدم فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه ...

عزیزم چه اصراری داری که ادامش بدی نخور که خودتم خیالت راحت باشه قبلش خوردی دیگه کافیه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام آنا جون خوبي؟ چقد خوشحالم بهمون سر ميزني.  آنا جون من هفته هشتمم خيلي لرز دارم از هفته پن ...

عزیزم فدات..... 

وظیفمه بیشتر بیام پیشتون..... 

به سلامتی انشالله بغلش (ون) کنی.... 

عزیزم خیلی پیش میاد لرز..... 

باز فشارتو چک کن من خودمم گاها برام پیش میومد..... 

باز از دکترت هم بپرس که خیالت راحت بشه اما کلا خودتو نگران نکن.... 

چیزی نیست به نظر من..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها زنگ زدم دکترم جواب ندادن امروز هم خاموشه.ازدکتر لاهوتی پرسیدم فرتیل سی ام را بعد انتقال ادامه ...

عزیزم مطمئن نیستم ولی فکر کنم برا بعد انتقال نبود بازم دوستانی که جدیدا تو سیکل درمان بودن بهتر میتونن کمک کنن.... 

عزیزم فدات.....  وظیفه بیشتر بیام پیشتون.....  به سلامتی انشالله بغلش (ون) کنی....  ...

سلام آنا جون خوبی ؟

میگم جایگزینی برای استرادیول هست ؟متاسفانه نایاب شده 

من میخواستم وارد سیکل بشم ولی الان دچار تردید شدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
از دستو تو چقد خندیدم😄😄 نخور دیگه عزیزم اینجوری خیالتم راحتتره.

اخه دکترم برا انتقال داده دکتر لاهوتی میگه برا انتقال نمیدیم گیج شدم فکر کنم نخورم بهتره استرس دیگه ندارم

یا رب العالمین