2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم عزیزم فکر میکردم منفی بشم برام خیلی سخته ولی الان کاملا خوبم والا لنفوتراپی منسوخ شده و دکت ...

خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم .پس یکم به خودت استراحت بده و دوباره با انرژی بیشتر شروع شد ❤

رویان سرم رو هم قبول نداره .نمیدونم چرا ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙

این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙

خیلی خوشحالم💙 

خدایا ممنونم ازت💙

فقط کمی نگرانم... با بتای خییلی پایین مثبت شدم...

با بتای 100.. کاش خوشحالیم کوتاه نباشه

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چيكا جون من امروز باز لرز كردم، تا شنبه هم به دكترم دسترسي ندارم، بنظرت چكار كنم؟ خيلي داغون و نگران ...

بنظرم بخاطر داروهاست فداتشم جوراب پات كن ببين بهتر ميشي چيزي نيست نگران نباش الكي

خداياشكرت....❤️ 
دوستان تا حالا کسی این کار رو انجام داده یا میدونه که میشه جنین ۳ روزه فریز کرده رو در بیارن بزارن د ...

عزیزم خدا بخواد با همون سه روزه مثبت میشی نگران نباش.اما سوال اولت من خودم جنینام دوروزه بودن که ۴ تاشو گذاشتن بیرون رشد کنه دوتاش بلا‌ست شد انتقال دادن برام

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
به سلامتی شما کجا انجام دادی چی شد مثبت شد خب دکترتون نگفت چرا از اول این کار و نکرده یا چرا همون سه ...

من بيمارستان عرفان با دكتر اسرافيلي بله عزيزم مثبت شد. من سه روز ميخواستم انتقال بدم ميترسيدم بلاست نشن جنينام اما دكتر گفت تصميم با جنين شناسه اگر جنينت قابليت بلاست شدن داشته باشه بلاست ميكنن اگر نداشته باشه سه روزه انتقال ميدن

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خدا بخواد با همون سه روزه مثبت میشی نگران نباش.اما سوال اولت من خودم جنینام دوروزه بودن که ۴ ت ...

بچه ها ممنون میشم کمک کنید.من میخوام ای وی اف کنم قراره طبق ماه قبل ۲۳ پریود بشم اما امروز یه لک کوچیک دیدم . این ماه هم آی یو آی ناموفق داشتم . شیاف بذارم لک بینی ها قطع میشه؟ میخوام همون ۲۳ پریود بشم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

عزيييزززززم خيلي خيلي مباركه مامان خانم الهي بسلامتي فندوقتو بغل كني😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
از تاریخ اولین روز پریود تون میگین؟ 

من ار رو پریودی میشدم هفت هفته کامل که با سونو شکمی قلبشم دیده شد. خودت رو با بقیه مقایسه نکن. بدن هر کس یجوره.یکی ممکنه زود قلب رو ببینه یکی دیر تر. بنظرم فعلا اینجا رو ببند و فقط به سلامتی فسقلت فکر کن. اینجور که همش سوال بپرسی استرس میگیرتت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بنظرم بخاطر داروهاست فداتشم جوراب پات كن ببين بهتر ميشي چيزي نيست نگران نباش الكي

جوراب پام كردم و لباس گرم پوشيدم با دوتا پتو تونستم آروم بشم و بخوابم😢 يا اثر داروهاست يا افت قند خون، آخه قند و شكر و كلا چيزاي شيرين نميخورم.  اين چهارمين دفعه بود كه توي اين مدت لرز ميكنم. خدا به خير كنه فقط. 

مرسي عزيز دلم ، خدا جوجه هاتو حفظ كنه برات😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

اي جاااانمم خداروشكر😍 مهم اينه كه بره بالا، عددش مهم نيست. ان شاالله بتاي بعديت هم عاليه🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

وای عزیزم خیلی مبارکت باشه

بتاتم عالیه من اونبار با ۲۶ مثبت شدم

برو خوش باش🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
جوراب پام كردم و لباس گرم پوشيدم با دوتا پتو تونستم آروم بشم و بخوابم😢 يا اثر داروهاست يا افت قند خ ...

نبات سفید تنها راهشه

نبات سفید بنداز تو آب جوش بخور سریع گرم میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نبات سفید تنها راهشه نبات سفید بنداز تو آب جوش بخور سریع گرم میشی

مرسي عزيزم ميخورم حتما😍😍

عزيييزززززم خيلي خيلي مباركه مامان خانم الهي بسلامتي فندوقتو بغل كني😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

ممنونم چیکاجون... همچنین شما هم بسلامتی نی نی های نازتو بغل کنی 💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...