2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی من تازه وارد این گروه شدم هفته پیش پانکچر کردم جنین های ۳ روزه ۸ سلولی برام فریز کردن ...

سلام نگران نباش اگر نیاز به انتقال ۵ روز باشه دو روز قبل از انتقال جنین ها رو از فریز در میارن .کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بر همگی من تازه وارد این گروه شدم هفته پیش پانکچر کردم جنین های ۳ روزه ۸ سلولی برام فریز کردن ...

سلام خانم خوش اومدی.دکترا معمولا بعد از۲ یا۳بارمیکرو ناموفق میگن جنین بلاست بشه.البته باتوجه به کیفیت جنین وتعدادش این کارانجام میشه.نگران نباش. ان شاءالله  باهمین بار اول انتقال مثبت میشی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام ممنون شماخوبی؟ نه استرادیول روزی ۳تارادارم بجای امپول گفتم شیاف بده گفت دوتاشیاف کمه روزی ۲هم ...

سلام خوبی

روز چند انتقالی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خواستم یه پیام بدم و قدردان لطف تک تک تون باشم که انقدر خوبید واقعا خوشحالم که اینجام و دوستای خوب و ...

نیلدا جون.هرگز ناامیدنشو.فقط به معجزه ای که بهت داده شده فکر کن.خودش هواتو داره عزیزم.همه ما یه وقتایی بین سیکلمون یهو داغون میشیم ولی خوبه که باهم ودور از هم ودرکنار هم هستیم  ما امیدمون به اون بالایی هست دکترا وبقیه وسیله هستن  از داشتنش لذت ببر  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم این امپول رو به منم داده گفته روز انتقال بزنم به شما کی تزریق کردن امپول gcsf رو منظورمه 

سلام عزیزم، کارایی این آمپول چی هست؟ به من ندادن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میگم این همه سال نداد حالا که معجزه اشو نشونم داد اونم اینجوری که من نمیتونم از این روزای قشنگ باردا ...

سلام عزیزم.الان دیددم که چی شده.توکلت به خدا باشه.بدون شک تو هر کار خدا 1حکمتی هست.نگران نباش.ایشالله هیچی نیست و هیچی هم نمیشه .

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم سونو هیسترو با هیستروسکپی یکیه؟ بمن گفتن هیستروسکپی انجام بدم بیهوشی داره ؟ یا بی حسی؟ 

نه فرق داره سونو هیسترو تقریبا مثل عکس رنگیه یه مایعی رو وارد رحم میکنن بعد سونو واژینال انجام میشه برای اینکه ببینن رحم دوشاخ نباشه پولیپ زخم و اینا نداشته باشه

هیستروسکوپی بیهوشی داره بعد اگه مثلا فیبروم پولیپ یا چیزی باشه همون موقع برش میدارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
متاسف گلم .نمیدونم چی بگم .انشالله که معجزه الهی قسمتت بشه دوستم ❤ فرزی جون نمیخوای اینبار لنفوسیت ...

ممنونم عزیزم

فکر میکردم منفی بشم برام خیلی سخته ولی الان کاملا خوبم

والا لنفوتراپی منسوخ شده و دکتر شرکت هم اعتقادی نداشت. اینجور ک شنیدم یکی از ازمایشگاه های اصفهان که اینکارو میکنه با هر جلسه لنفوسیت تراپی، به دروغ دو سه شماره، عدد ازمایش رو بالا میزنه که وانمود کنه اینکار موثر بوده.

بعدم اینکه من نت خوندم برای اپکا دو تا درمان هست یکیش همین یکیشم آی وی آی جی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جان میدونم سخته ناراحتی داره غصه داره خودم تجربش کردم اغلب بار اول منفی میشن انشاالله به زودی م ...

مرسی عزیزم انشالله دوباره استارت میزنم

آره جنین دارم

بیشتر به فکر هزینه ها هستم. اینجوری که پیش بریم نمیتونیم برای صابخونه پس انداز کنیم😬

شما بیمه تکمیلی دارین؟

جنینات همشون بلاست شدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان قرص استرادیول والرات از قبل از انتقال خورده میشه تا چه زمانی 

وبعد ویتامین د وامگا و بکمپلکس همینطور

ی مقدار دارو دارم میخوام بدونم چقدر دیگه بگیرم

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم      

قربونت عزیزم لطف داری😘😘❤