2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
ببین اگه رفتی پیش ایمنولوژیست یه انتی بادی هست به اسم هایپرایمنو گلوبولین که عارضه بیماری روی جنین ر ...

اره اینم شنیدم اما الان دیر نشده عزیزم؟ یه نوع پادتنه درسته؟ مخصوص همین بیماریه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نمیدونم عزیزم به ما گفتن باید با سرنگ بکشیم اگه نشد جراحی  بنظرم جنین شناس خیلییی مهمه

به ماهم همینو گفتن .میگم‌جنین شناس قبلی معروفه وبرا ماکه نتیجه نداد ولی دکتر های خودمون بهتر ازقبلی هستن بیشتر رو بیمار دقت دارن.شما رویان میری؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من تو فکرم که به دکترم بگم یه چند ماه با کلومیفن و لتروزول اقدام کنم به نظرتون جواب میده؟پل ...

منم پلی کیستیک هستم، قبلا متفورمین و لتزوزول خوردم بعد از 4 ماه باردار شدم، شوهرمم کم تحرکی اسپرم داشت و واریکوسل درجه 3، شوهرت اوضاعش چطوره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میشه از علائمت بگی و اینکه خونریزی شما چقدر بود؟ 

اصلا علائم خاصی نداشتم لک بینیم هم متغیر بود یه بار بیشتر یه بار کمتر اما پنجشنبه پیش یه دفه دیدم وای لباس زیرم کاملا کثیف شده و البته به نظر خون تازه بود نه لک قهوه ای وای تا خودم رو به سنوگرافی برسونم یعنی مردم و زنده شدم اما خداروشکر جای نی نی ها خوب بود ضربان قلبشون هم خوب واقعا نمی دونم علت اینا چیه 

اگر عارضش كمه پس چرا اينقدر دلتو تركوند اخه. بخدا اين دكترا يچيزيشون ميشه

اره ریسکش 1درصده چیکا جونم اما خیلی راحت گفت اگه تمایل داری برو سقط غیر قانونی انجام بده یخدا من اصلا حرفی از سقط نزدم که اینو بهم بگه

دکتر خودم گفت تو بخوای من خودم برات انجام میدم و نظرتو برام مهمه اما بچه ای که اینجوری اومده من هرگز سقطش نمیکنم به توام توصیه میکنم اصلا اینکارو نکنی دکترم خیلی انسان معتقد و با خداییه اونم میگه این معجزه قوی تر از این حرفاست

اما دل خودم نمیدونم چرا آروم و قرار نداره توروخدا با نینیای نازت از خدا بخواه دردونمو حفظ کنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام خانما من دوشنبه تخمک کشی داشتم تو پلن نوشته بودن همه فریز بشن فک کنم ینی همه جنینها فریز بشن . بعد بهمون گفتن پنجشنبه بیاین دوباره، واسه چی خواستن بریم ؟ میخ ان تعداد جنینارو بگن؟

و روزی ی دونه ستروتاید دادن تا ۴ روز  ک گفتن هر ساعتی دلت خواست بزن 🤔 اشکالی نداره هرساعت دلم خواست بزنم؟؟؟ و دیگه اینکه رژیم سفیده و دوغ و ... تا کی ادامه بدم؟ 

الانم ز زدم مطب یادم رفت اینارو بپرسم واسه همین از شما پرسیدم، ولی دکتر گفت ک اول پریودیت بیا واسه هیستروسکپی چون چندماهه لکه بینی دارم میخواستم ببینم هیستروسکپی بیهوشی داره یا نه بی حسی و ...؟ 

انگار دارم امتحان‌کتبی میگیرم انقد سوال پرسیدم😅😅😅

اره ریسکش 1درصده چیکا جونم اما خیلی راحت گفت اگه تمایل داری برو سقط غیر قانونی انجام بده یخدا من اصل ...

الهي قربونت برم من دلم روشنه هيچي نيست فداتشم وقتي اونهمه مقاله ميگن چيزي نيست تو هم فقط بسپار به خدا و توكل كن عزيزم برات صلوات ميفرستم خدا ني ني نازتو صحيح و سالم بذاره بغلت. خودش داده خودشم نگهدارشه عزيزدل قشنگم نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
پیش ایمونولوژی باید برم؟ منو مهی میفرستن پیش متخصص پریناتالوژی نمیدونم والا میگن جزو حاملگی پرخطره ...

اره چون کار پریناتالوژیست برای بارداری های پر خطر هست بایدپیش اونا بری ولی کار ایمونولوژی برای سیستم ایمنی هست ببین من از این جهت گفتم که چون ایمونولوژیست ها ویروس شناسی هم خوندن  ودرمورد واکسن ها اطلاعات زیادی دارن شاید بهتر بتونن نظر بدن مگر نه کار پریناتالوژیست هاست که رسیدگی کنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره اینم شنیدم اما الان دیر نشده عزیزم؟ یه نوع پادتنه درسته؟ مخصوص همین بیماریه؟ 

نه دیگه باید تو سه ماهه اول بارداری باشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عطسه.سرفه.ابریزش بینی.خارش و سوزش از روز اول مصرف

منم جای آمپولام خیلی داغ بود و ورم میکرد و باد میکرد جوری که نمیشد روش خوابید اما ایندفعه می‌خوام شیافش و بدن ،تو چیکار کردی گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سیلویا جون من یه جای این مقاله خوندم که دکترای آمریکایی و ماماها کلا گفتن این واکسن عارضه نداره راست ...

There is no evidence that getting the MMR vaccine during pregnancy would increase the chance of birth defects. The MMR vaccine is not recommended during pregnancy because of a very small chance of developing the disease from the weakened virus in the vaccine itself

هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد واکسن MMR در دوران بارداری احتمال نقص مادرزادی را افزایش می دهد. واکسن MMR در دوران بارداری توصیه نمی شود زیرا احتمال بسیار کمی برای ابتلا به بیماری از ویروس ضعیف شده در خود واکسن وجود دارد

باشه عزیزم فقط برام دعا کن خیلی بره بالام اپکام بهت خبر میدم درخواست دوستی میدم قبول کن 

تبسم جان سلام چند جلسه لنفو بهتون پیشنهاد دادن واسه من ۸/۲بود سه جلسه گفتن جلسه اول و رفتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به ماهم همینو گفتن .میگم‌جنین شناس قبلی معروفه وبرا ماکه نتیجه نداد ولی دکتر های خودمون بهتر ازقبلی ...

بله عزیزم رویان میرم

ان شاالله ایندفعه که انتقال بدی مادر بشی و مارو هم خوشحال کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍