2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
سلام به همه دوستان ، دوست عزيز اتفاقي پست شما رو ديدم ، خدا رو شكر كه طبيعي باردار شديد ، براي چي اي ...

دکتر خودم همینو گفت، گفت من واسه راحتیه خیالت تمام آزمایشای ممکنه رو برات انجام میدم اما ديروز که به دکتر حنطوش زاده گفتم گفت نابینایی و ناشنوایی رو با کدوم آزمایش میتونه تشخیص بده 

ستاره جون من با کلی مشکل این بچه رو باردار شدم و از معجزه هم برام فراتره 

بله روشانیلو هم همین دکتر بهش گفته بود باید بندازه بچه اشو اما اون انقدر که برا‌ش نه اومده بود منصرف شد و به سلامتی بچه شو به دنیا آورد

سپردم به خدا معجزه امو مرسی که با حرفاتون آرومم کردید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
همون یکشنبه که رفته بودم پیشش زد روز انتقال آمپول و شیاف پروژسترون زدم  پیش کدوم دکتر میری

من دکترم انصاری پور هست نمی دونم به من گفت نگران نباش روز انتقال حتما برات میزنم دکتر شما کی بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا آفتاب جون دست خودم نبود دکتر دیروز با حرفاش داغونم کرد بخدا حتی این 1 درصدم اون نگفت دکترای دیگ ...

نیلدا جان من ازدیروز تک تک پیام هاتو خوندمو گریه کردم .منو ببخش اینجور موقع ها زبونم لال میشه نمیتونم حرفی بزنم ولی از ته دلم برات دعا کردم .ومطمئنم حال نی نی خوبه 

نیلدا جون یکی از اشناهای ما باردار بود ، نمیدونست بعد از چند بار سقط بی دلیل . این میره شمال خونه ی ...

نمیدونی چه آزمایشیه؟ 

من یکی خوندم که از بند نافش باید خون بگیرن آزمایش کنن روبلا و سرخجه رو براش ببینن مثبت میشه یا منفی

نمیدونم همینه یا نه اما میگن ریسک آزمایشش یکم بالاست حالا باز تحقیق میکنم مرسی که گفتی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره . خدا کنه اثر گذار باشه. یکم نگران دردای زیردلمم. گفتم بپرسم اینجا ببینم کسی انجام داده و طبیعیه ...

نگران نباش فک نکنم ضرری داشته باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما چی شدی؟خونریزیت قطع شد.پیام ها زیاده نمیتونم بخونم

عزیزم خونریزیم کمتر شده خدا رو شکر ولی قطع نشده .توکل به خدا دوست خوبم .ممنون به یادم بودی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونی چه آزمایشیه؟  من یکی خوندم که از بند نافش باید خون بگیرن آزمایش کنن روبلا و سرخجه رو ب ...

نیلدا زنگ بزن آزمایشگاه دکتر کشاورز همینجا تو رشت با خود خانم دکتر صحبت کن

شاید آزمایشی باشه

با میلانی هم مشورت کن سوادش خوبه تو این چیزا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم واقعا لطف کردی که راهنماییم کردی . خدارو شکر که عمل نخواستی . خواهرم بعد سزارین این مشکل ...

نه تو بیمارستان فقط عمل میکنه اما من این آشنامون قرار بود کارمو ردیف کنه تو بیمارستان برم تو اتاق عمل مدارکمو نشونش بدم حتی من 1 هفته به خاطرش تهران موندم اما هی کنسل میشد وقتم 

متاسفانه همون ربانیم وقتای حضوریش برای یکی دوماه دیگه میده فکر کنم روزای 1شنبه و 3 شنبه بودن من دو ساعت گرفتمش تا گوشیو برداشت  

تماس اینترنتیش ولی خیلی نزدیکه وقتش میتونه بگه از شهرستانه ایشالله که بگن عمل نمیخواد و با قرص حل میشه

خوب عمل کرد بعدش دارو ندادن؟ با اون دارو که قاعدتا نباید دیگه برمیگشت

عزیزم کی میتونه روز اصلی لقاح رو تشخیص بده..هیچ کس جز خدا...اصلا واکسنی که زدی تو تایم آسیب به جنینت ...

مرسی عزیزم واقعا راست میگی کی جز خودش میتونه تعیین کننده باشه مرسی واقعا با حرفاتون حالم خیلی خوبه

امیدوارم به هرچی که میخواید برسید

معجزه مو سپردم به خود خدا ایشالله ازین امتحان سربلندی بیرون بیام نازی جان

اخه چراتست حاملگی نخواستن ازتون قبلش انجام بدین؟؟؟خداب دلت ارامش بده خواهر

اون موقع تست حاملگیم انجام میدادم بعید میدونم چیزی نشون میداد 4 یا 5 روز بعد لقاح بوده تزریق واکسن چون من بعدش انقدر که مرکز بهداشت تاکید کرد رو این موضوع معذرت میخوام جلوگیری داشتیم بعد من مورفولوژی همسرم صفره حتی 1 درصدم احتمال نمیدادم حامله باشم با این همه iui و ivf نشد قربونت برم درست وقتی واکسن زدم شد

نیلدا جان من ازدیروز تک تک پیام هاتو خوندمو گریه کردم .منو ببخش اینجور موقع ها زبونم لال میشه نمیتون ...

قربونت برم آرزو جونم گریه چرا عزیزم خداروشکر حالم خیلی بهتره و معجزه امو سپردم به همونی که با این شرایط بهم بخشیدتش مرسی فدات بشم مهربون من 

نیلدا زنگ بزن آزمایشگاه دکتر کشاورز همینجا تو رشت با خود خانم دکتر صحبت کن شاید آزمایشی باشه با می ...

آره نیلوفر هر کاری میکنم 

جواب نامه حنطوش زاده رو این هفته باید ببرم برای دکتر بهش میگم اره من خودم چون فامیلیم با همسرم آزمایش ژنتیکمو اونجا دادم حتما اونجام میرم مرسی که گفتی قربونت برم

خواستم یه پیام بدم و قدردان لطف تک تک تون باشم که انقدر خوبید واقعا خوشحالم که اینجام و دوستای خوب و مهربونی مثل شما دارم حال خوب الانمو بخدا مدیون حرفای شمام 

از همتون ممنونم که از دیروز بهم کمک کردید تا یادم بره چی شده همتون فرشته اید بخدا

یادم اوردید که قدرت اون بالایی فراتر از قدرت دکتراس

هرچی از خوبیتون بگم کم گفتم

بازم شرمنده اگه با حرفام ناراحتتون کردم بخدا حالم اصلا دست خودم نبود 

ایشالله تموم منتظرای این تاپیک دامنشون سبز بشه و مامانا به سلامتی زایمان کنن