2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
قربووون مهربونیت برم عزیزم. خییییییییلی لطف کردی. خدا به دل مهربونت ببخشه هر چند تایی که نی نی دلت م ...

ممنون مهربون    انشاءالله دامنت به زودی سبز شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نمی دونم مرکز گفتن فقط یه دونه، حیفه دوتا انتقال بدی و اگه نگیره دوتاش از بین بره، به دکترمم گفتم، گ ...

انشالله که همون یه دونه یه گل پسری  ناز وشیطون میشه واست ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم پودر دقیقا همینه؟همه جا دارن؟

آره عزیزم پودر اینوفولیک، من دو سال پیش تهیه کردم، آره عزیزم داروخانه ها اکثرا باید داشته باشن، خانمای همین تایپیک هم خیلی استفاده می کنند.

بچه ها من رفتم سونو قلب  از۲تا یکیش گرفته بود و قلبش میزد  یکیش نیست شوهرم خیلی ناراحت ب ...

مبااارکه عزیزم. باز خدارو شکر که هست یکیشون. ان شاالله صحیح و سلامت باشه همیشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله که همون یه دونه یه گل پسری  ناز وشیطون میشه واست ❤

ممنون خانم گل  

انشاءالله تو هم صاحب یه پسر سالم و صالح شی عزیزم.

نمی دونم مرکز گفتن فقط یه دونه، حیفه دوتا انتقال بدی و اگه نگیره دوتاش از بین بره، به دکترمم گفتم، گ ...

نه خیلی از بچه ها ۲قلو باردار بودن زایمان زودرس نداشتن

دوستم یه قل حامله بود زایمان زود رس گرفت

میلاد ازت در تعجبم با این همه سواد و دانش و....بخاطر این درصد ضعیف داری اون بچه رو اذیت میکنی  ...

قول دادم نیکان جون

ظهر از مطب اومده بودم واقعا حالم خوب نبود بخدا دست خودم نبود وگرنه من 3 هفته است واسه این دکتر میرم اما چیزی نگفتم اینجا چون همشون در عین حال که بهم گوشزد میکردن میگفتن که احتمالش خیلی خیلی کمه و میگفتن  بهش فکر نکنم اما امروز خیلی بد باهام صحبت کرد نیکان جون

دیگه بهش فکر نمیکنم به لطف شما دوستای مهربون و خوبم

مرسی واقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه خیلی از بچه ها ۲قلو باردار بودن زایمان زودرس نداشتن دوستم یه قل حامله بود زایمان زود رس گرفت

آره عزیزم می دونم، می خواستن منو راضی کنند که یه دونه انتقال بدم بهتره، والا آره ماشاالله تو تایپیک هم داریم دو قلو داشتن و به سلامتی و راحت زایمان کردن.

اسم پودر دقیقا همینه؟همه جا دارن؟

من دکتر برام اینو نسخه نوشت، ولی فکر کنم بدون نسخه هم بدن، اگه ندادن، بگو دکتر برات نسخه اش کنه عزیزم.

آره عزیزم می دونم، می خواستن منو راضی کنند که یه دونه انتقال بدم بهتره، والا آره ماشاالله تو تایپیک ...

میخواستم بهش بگم چرا۳تا انتقال ندادی که ۲تاش بگیره

بزور جلو خودمو نگه داشتم😂

چرا دوس دارن تک قل باشن بچه ها  دکترم میگفت تک قل بهتره نمیدونم چرا😐

نمی دونم راستش، می دونی ما مرکز هم بهمون گفت چون زوج تالاسمی هستید و جنین هفته 12 باید cvs شه(با سوزن از پرز جنین نمونه می گیرن) بهتره یه قل باشه برای نمونه گیری نه دو قل.